Kosu mi je naglo napala kosa, morala sam operirati kosu dva puta dnevno, kupila sam puno šampona iz različitih tvrtki, pa čak i pokušala suhe šampone, ali nije bilo ničega. Jednom sam otišao u ljekarnu, a ljekarnik mi je savjetovao 911 cinkov šampon i kupio ga samo zato što je jeftin. I tjedan dana kasnije primijetio sam da je kosa počela postati manje masna. Bočice šampona trajale su mjesec dana i nisu kupovale više, sadržaj masnoće je potpuno nestalo, od tada je proteklo 4 mjeseca, sadržaj masnoće nije se vratio. Drago mi je.

911 je općenito vrlo dobra serija.

Vrednyuka_ya aktivni član

Već sam napisao, imao sam Onion 911 iz ove serije - dobar, pomogao mi je.

911 cinkov šampon ima gotovo nikakav miris, a njegova boja je prozirna, dobro se pjenjava i ne približava oči. Kupio sam jednu bocu, trajao je točno mjesec dana, svrab i prhuti potpuno su nestali.

911 cink šampon: recenzije

Postoji mnogo različitih kozmetičkih proizvoda za kovrče. Danas je tržište ovog proizvoda jednostavno zasićeno. Proizvođači kozmetičkih proizvoda stalno nas pokušavaju iznenaditi. Međutim, u čestim slučajevima stječemo alat koji nije kvaliteta koju smo očekivali. Na paketu postoji jedan rezultat, ali zapravo nedostaje.

Članak će obuhvatiti 911 cinkov šampon, njegov sastav, uporabu i ostale značajke proizvoda, kao i recenzije potrošača. Nakon čitanja ovog članka, saznat ćete ovaj alat, ako ne i sve, a zatim gotovo sve.

911 cinkov šampon

Vrste šampona 911 i njihova svojstva

911 cinkov šampon

Alat pomaže riješiti probleme tjemena, poput peruti, svrbeža, pilinga i još mnogo toga.

Glavna značajka ovog alata je njegova mekoća, za razliku od katranskog šampona ove marke.

911 katran šampon

Ima slične učinke s 911 cinkovim šamponom, pomaže u uklanjanju raznih bolesti kože. Za razliku od cinka, ima jači učinak na vlasište i kovrče. Pomaže da se riješite masne kože glave. Ovaj šampon ima neobičan miris povezan s sadržajem betonskog katrana u njemu.

911 šamponom za čičak

Alat sadrži u ekstraktu čičak ili čičak. Biljka je još uvijek poznata po svojim svojstvima za kosu. 911 šampon s kovčegom čini kovrče poslušnim, svilenkastim, također učinkovito vraća oštećenu strukturu kovrča, njeguje iznutra. Curlovi postaju sjajni i zdravi.

911 vitaminski šampon

Promiče odlaganje suhe i beživotne kose, aktivira rast. Nakon redovite uporabe, kovrče postaju zdrave.

Ukratko, predstavljena je linija šampona od 911, tako da ćete imati neposrednu ideju o djelovanju svakog navedenog agenta.

Način primjene šampon 911 cink

Zapravo, ne postoji ništa teško u primjeni ovog alata. Šampon je namijenjen za pravilnu uporabu. Alat se nanosi na vlažne kovrče. Nakon toga, vlasište mora biti masažirano dvije ili tri minute. Zatim alat oprati pod tekućom vodom. Izbjegavajte dobivanje šampona u očima. U slučaju kontakta isprati pod tekućom vodom.

Treba napomenuti da ukoliko brave i skalp pate od povećanog udjela masti, proizvod se ne bi trebao isprati toplom vodom. Aktivira lojalne žlijezde i kao rezultat toga, bit će teže riješiti masne kovrče. Preporuča se da se kosa isperu vodom na sobnoj temperaturi, ali ako je za vas previše hladno, onda ljeti.

Šampon 911 luk

Ovaj alat sastoji se od ekstrakta ljuštenja luka. Mnogi znaju o čudesnim svojstvima ove biljke. Šampon je dizajniran protiv opunog gubitka kose. On također ima puno pozitivnih povratnih informacija i zaista pomaže kod gubitka kose.

Proizvođač proizvodi ovaj alat s dva aditiva. Jedna s crvenim paprom. Poznato je da crvena paprika aktivira rast kose. Druga s bojnim uljem, koje također pridonosi rastu kovrče.

U većini slučajeva šampon od 911 luk pozitivno se podnosi, ali u nekim slučajevima mogu se pojaviti alergijske reakcije u obliku svrbeža i crvenila kože glave.

Recenzije od 911z šampona

Olesya, 24, "Dugo je patila od ogromne količine prhuti. Mora se odustati od tamne odjeće. Tijekom vremena pojavio se grozan kompleks. Stalno se osjećala nelagodu. I apsolutno bilo gdje, bez obzira jesam li na zabavi s prijateljima ili stajao u redu za kupnju kruha. Činilo mi se da svatko vidi moj problem s vlasištem. I takve nevolje počele su u mladosti. Pokušao sam se riješiti na različite načine, pa čak i otišao do narodnih iscjelitelja. Sve bez uspjeha. 911 cinkov šampon pronađen općenito slučajno. Došla je do ljekarne u potrazi za još jednim sredstvom za borbu protiv prhuti. Iskreno, nisam se nadao za pozitivan rezultat.

Bilo je teško pogođeno kada sam nakon treće primjene primijetio da je perut manje. Kao rezultat toga, vrlo brzo sam se oslobodio svoje strašne bolesti. Vrlo sam zadovoljan alatom, savjetujem svima. "

Irina, 27 godina "Počeo sam obojiti kosu u prilično mladoj dobi. Iznenađujuće, prvi znakovi sijede kose pojavili su se u dobi od 23 godine. Isprva je koristila mnogo različitih boja, najčešće sumnjive kvalitete. Nakon toga, počela je primijetiti na ružičastim mrljama skalpena koje su oguljene, a ponekad i svrbe. U panici sam otišao do liječnika koji je nakon pregleda rekao da imam seborrheu. Vjerojatno uzrokovana korištenjem agresivnih sredstava za bojenje. Odmah je obavijestio da započne s primjenom 911 cinkovog šampona. Prvi rezultat bio je zamjenjiv nakon samo nekoliko aplikacija. Sada lijek ne koristim redovito, ali s vremena na vrijeme u svrhu prevencije.

Anna 32 godina "O 911 cink šampon naučio sam od prijatelja, prije nego što sam bio stalno mučili brzo uljem kose. Izgubili su čist pogled na treće do četvrtog sata nakon pranja. Općenito, nije mogla nositi labave kovrče. Stalno gladak, češljao. Prijatelj je savjetovao da isprobate, rezultat koji je primijetio nakon prve aplikacije. Sada mogu dopustiti da nosim labav kosu i ne boj se da će se za nekoliko sati pretvoriti u ledene čaše. Usput šampon ima prilično razumne troškove. Sredstva preporučuju.

zaključak

Nakon što su proučavali reakcije potrošača 911 Cink šampon, može se zaključiti da je alat stvarno učinkovit, to pomaže da se nosi s problemima i vlasišta bolesti. Apsolutno svatko može kupiti, jer je šampon jeftin.

Šampon 911: pregled serije šampona (imenovanje svakog alata)

Tvrtka TVINS Tech proizvodi liniju proizvoda za njegu kose. Šamponi 911 privlače posebnu pozornost. Neobuzdani plastični mjehurići imaju vrlo bogat sastav sastojaka koji mogu riješiti mnoge probleme kože i kose. I sve to za malu cijenu.

Šampon 911 luk

911 šampon od luka je izvrstan lijek protiv gubitka kose koji su potrošači već ocijenili. Svatko zna o predivnim svojstvima lukova. Na temelju toga, postoji mnogo recepata za medicinske maske za kosu, ali oni imaju veliki minus - miris. I to ne dugo propadne. Proizvođač je riješio taj problem, a alat za uklanjanje Ćelavosti 911 također dobro funkcionira, ali ima ugodnu aromu.

U liniji dolazi 2 vrste šampona od luka, jedan s dodatkom crvene paprike, a drugi ima čaše od čaše. Oba su sastojaka korisna za kosu.

Vrste šampona od luka 911, njegove osobine i recenzije o njemu možete pročitati u našem detaljnom članku o šamponom od luka 911.

Glavni aktivni sastojci u sastavu:

  • Ekstrakt krumpira
  • Ekstrakt lišća
  • Ekstrakt hop konusa
  • Zlatni proso
  • Vitamin kompleks

Unatoč činjenici da šampon s lukom nema praktički nikakve kontraindikacije, nije za svakoga. Ponekad je svrbež i crvenilo kože.

Ono što obećava proizvođaču:

  • Jačanje folikula dlake.
  • Spriječiti pad.
  • Obnova strukture kose.
  • Vlaži vlasište.

Osim šampona, u liniji se nalazi bobičasto bobičasto lice koje hrani kosu po cijeloj dužini i brine za suhe savijete. Kao i svi ostali šamponi, luka je dostupna u plastičnim bocama od 150 ml. Možete kupiti u ljekarni.

911 katran šampon

Tar tar šampon 911 je dizajniran za liječenje bolesti kože. Sadrži prirodni katran, koji je odavno korišten kao antifungalni, protuupalni i sredstvo za zacjeljivanje rana. Šampon ima izražen peeling i antipruritic djelovanje.

Upute za uporabu:

  • Seborrhea različitih izvora.
  • psorijaza
  • Gljivične bolesti

Jedini nedostatak je neobičan miris peći peći kore. Ali nestaje za nekoliko sati nakon pranja. Postoji skupina ljudi koji, naprotiv, smatraju mirisom katrana ugodnim.

Ono što obećava proizvođaču:

  • Uklanjanje perut.
  • Suzbijanje gljiva.
  • Uklanjanje iritacije i upala.
  • Iscjeljenje rana na koži.
  • Jačanje korijena i sprečavanje gubitka kose.

Često katranni šampon koristi osobe koje imaju problema s visokom masnom kosom. Ovaj alat ne samo da čisti dobro, već i normalizira proizvodnju sebuma. To omogućuje da kosa ostane čista još dulje.

Pročitajte više o Tar Tar 911 šamponu u članku: Tar Tar 911 šampon kao lijek za prhuti. Mišljenje.

911 vitaminski šampon

Šampon vitamina 911 pravi je spas za slabu, tupu i oštećenu kosu. Ona njeguje vlasište s esencijalnim tvarima koje pridonose potpunom funkcioniranju folikula. Također ima protuupalno djelovanje i sprječava svrbež i perut.

Koji vitamini sadrže šampon 911:

  • B5 (pantotenska kiselina)
  • B6 (piridoksin)
  • E (tokoferol)
  • C (askorbinska kiselina)
  • B3 (nikotinska kiselina)

Mnogi potrošači, osim poboljšanja izgleda kose, zabilježiti povećani rast nakon uporabe vitaminskog šampona. To je zbog poboljšane cirkulacije krvi, isporuke vlasišta s hranjivim tvarima i kisikom.

Ono što obećava proizvođaču:

  • Duboka hrana, kisika kože.
  • Zaglađivanje površine kose.
  • Smanjenje krhkosti.
  • Smanjenje presjeka.
  • Spriječiti ranu sijedu kosu.

Vitamin šampon 911 je učinkovit i vrlo moćan tretman za oštećenu kosu. I zajedno s balzom, oni izvode prava čuda i donose čak i najviše beznadne kovrče natrag u život.

911 šamponom za čičak

Šampon Burdock 911 ispunjen je vrijednim biološkim tvarima pronađenim u korijenima čičaka. Mnogi ljudi znaju o prednostima ove biljke za kosu, a bez razloga ulje zamorca smatra se jednim od najučinkovitijih sredstava za liječenje i obnavljanje kose. Za razliku od ulja, šampon je lakši za upotrebu i omogućuje kombiniranje potrebnog postupka s korisnim.

Osim čičaka, šampon sadrži ekstrakte:

  • avokado
  • gorštak
  • Kineska hrabrost
  • marelica
  • ruzmarin
  • Narančasti cvijet
  • konjski rep

Sastav šampona od čičaka je vrlo bogat, pa ako postoji netrpeljivost prema bilo kojem sastojcima, bolje je da se suzdržite od upotrebe. Ili napraviti test osjetljivosti.

Ono što obećava proizvođaču:

  • Prehrana vlasišta i korijena.
  • Poticanje obnove stanica.
  • Povećana elastičnost.
  • Smanjite krhkost.
  • Ubrzanje rasta kose.

Također u liniji postoji hranjiva maska-balzam, koji se preporuča koristiti nakon uporabe šampona. Ona odmah mijenja izgled dlake, čini ga sjajnim i živim.

911 cinkov šampon

911 Cink šampon, zajedno s katranom, je učinkovit tretman za perut. Idealna je za problematičnu kožu, koju karakterizira česta pojava perutanja, svrbeža, pilinga i iritacije.

Indikacije za upotrebu šampona za cink:

  • Psorijaza vlasišta
  • Perut, piling
  • Seborrhea raznih vrsta
  • Osjetljiva i problematična koža

Šampon s cinkom s redovitom uporabom vraća optimalnu ravnotežu vode i masti u glavi, povećava otpornost na bolesti.

Ono što obećava proizvođaču:

  • Prigodni tretman.
  • Normalizacija lojnih žlijezda.
  • Zaštita od patogenih mikroflora.
  • Uklanjanje crvenila i iritacije.

Posebnost cinkovog šampona je da je vrlo mekana i za razliku od katrana, lagano se nosi sa problemom bez oštećenja zaštitnog sloja dlake.

Sudeći prema mnogim pozitivnim pregledima, 911 šamponi zaista žive do imena i sposobni su brzo pomoći. Osim cijene, oni ni na koji način nisu inferiorni prema drugim terapeutskim, skupim sredstvima.

Šampon 911 "Cink"

Pronađite u ljekarni i kupite šampon 911 "cink" od 0,01 ľ

Šampon 911 "Cink" Upute

Dizajniran za dnevnu njegu kose. Blagi deterdžentni sastojci blago čiste kosu bez prekida prirodne zaštitne barijere, prevladavajući izgled suhe kože. Šampon održava ravnotežu lipida kože i kose. Hipoalergensko, pogodno za osjetljivu kožu.

Prije uporabe posavjetujte se s liječnikom.

Za sve vrste kose, s psorijazom vlasišta, seborrhea, obilnim perutom.

Pojedinačna netolerancija na komponente proizvoda.

911 Šampon za laku

Šampon s lukom "911": recenzije i prednosti

Izbor kozmetičkog proizvoda za žene je od velike važnosti. Šampon nije iznimka. Jedna od najčešćih linija proizvoda za njegu kose može se nazvati TVINS Tech serija, čiji opis proizvoda zaslužuje detaljno razmatranje. Pročitajte recenzije na kraju članka i podijelite svoja pojavljivanja.

Šamponi su prikazani u ovom članku:;

  1. S koprcama;
  2. Tar;
  3. Sebiporoks;
  4. čičak;
  5. vitamina;
  6. neutralni;
  7. Cink.

Bez obzira koliko je smiješno, luk i ljepota mogu biti zajedno, luk ne može samo zadiviti svojim mirisom, već i svojim korisnim svojstvima.

Šampon s lukom i djevojka

Šampon krema 911 za gubitak kose

Lider u zadržavanju prodajnog ponosa nesumnjivo je "šampon za perunu 911 za perut". Recenzije ovog deterdženta potvrđuju njegovu učinkovitost. Na prvi pogled, besprijekorna ambalaža ne odgovara najbogatijem sastavu sastojaka.

Posebno učinkovit šampon luk "911" iz gubitka kose. Recenzije žena koje su sami pokušale svoju učinkovitost ukazuju na to da kosa nakon svake upotrebe postaje jednostavno neprepoznatljiva. Rezultat sustavne uporabe ovog kozmetičkog proizvoda potpuno se podudara s onim što proizvođači obećavaju, čvrsti folikuli dlake postaju doslovno u 2-3 primjene.

Šampon "911" luk s paprom

Mnoge žene uspjele su spremiti količinu kose zbog korištenja takvog alata kao šampon s lukom "911" s crvenom paprom. Recenzije sajma o njoj su pouzdani dodatak dokazu njegove učinkovitosti. Moguće je obnoviti strukturu kovrča i vlati vlasište redovitim pranje kose pomoću ovog deterdženta.

911 šampon s crvenom paprom

Šampon 911 luk s koprcama

Ne manje popularno među djevojkama se smatra i šampon "911" luk s koprive. Procjene su uglavnom pozitivne, ali osobe koje su sklone alergijskim reakcijama trebaju biti pažljive da ga koriste.

911 šampon luk s koprcama

Tar šampon 911

Kantni šampon "911" je obdaren s drugom svrhom, čije recenzije zaslužuju posebnu pozornost. Žene u većini slučajeva koriste ovaj lijek u svrhu protugljive i protuupalne terapije epiderme kože. A što učiniti je suha kosa?

Antipruritic akcija, koja ima ovaj lijek, na mnogo načina sličan učinku drugog proizvoda "911". Šampon "Sebopyrox" prhuti (recenzije gore navedenih proizvoda sugeriraju da je to jedan od najboljih među proizvodima za njegu kose) također ublažava iritaciju vlasišta, potiče iscjeljenje grebanja, jača kosu i sprječava gubitak kose.

Tar šampon 911

Šampon "Sebiporox 911

Dodatno, šampon "Sebiporox 911" iz perutanja, čiji pregled koji pomaže u postizanju dobrih rezultata ne samo u borbi protiv perutanja, odlikuje se sposobnošću vraćanja ravnoteže kože u vodi i povećava otpornost epiderme kože u različite dermatološke bolesti. Ovdje smo pisali o terapijskim šamponima za perut u apoteku.

Stabilizacija žlijezda lojnica i zaštita od patogena je izazov za žene koje su odabrale 911 šampon za perut. Recenzije kažu da se ovaj lijek bori s iritacijom i crvenilom vlasišta. Za dugu kosu potrebna je posebna njega i pribor. Na primjer, ovdje smo gledali petlje kose i druge zanimljive losione za kosu.

Usput, kako ne bi izgubili takve važne i neprocjenjive kovrče za svaku ženu, mnoge mlade dame koriste šampon s burdockom "911". Od gubitka kose (recenzije o tome dopuštaju nam da dajemo prilično veliku zahvalnost ovom alatu) spremimo komponente koje su ispunjene njegovim sastavom. Poznato je da je za obradu i oporavak lanaca upotreba češkog ulja jedan od najboljih prirodnih načina. Šišanje za srednju kosu daje volumen - to je tajna uspjeha srednje kose žena.

Šampon za čičak 911 za gubitak kose

Eter se smatra korisnim alatom za kosu, ali pri podnošenju zahtjeva za kosu je mnogo praktičniji štit od šampona "911". Recenzije kažu da je takav alat pranje bez puno poteškoća, jer osim kožnog ulja sadrži ekstrakte:

  • avokado;
  • ljupčac;
  • marelice;
  • ružmarin;
  • narančaste cvjetnice;
  • preslica.

Prema korisnicima, takav buket sastava može uzrokovati nelagodu na glavi pa se preporučuje da ga isprobate na malom području kože kako biste bili sigurni da vam odgovara. Burdock ulje se smatra jednim od najkorisnijih za kosu i pridonosi njihovom jačanju i oporavku.

911 šamponom za čičak

911 vitaminski šampon

Korištenje ovog šampona ne zahtijeva poseban medicinski recept, ali njegova se uporaba mora približiti s iznimnom oprezom nakon provođenja alergo-osjetljivog testa na njegove komponente. Apsolutno siguran proizvod od alergijske upotrebe može se nazvati "911 vitaminski šampon". Recenzije potvrđuju da je među ovim kozmetičkim linijama ovaj sredstvo za čišćenje kose najsvestraniji.

911 vitaminski šampon

911 šampon neutralan

Kao i šampon "911 neutral", recenzije koje ni na koji način nisu niže od prethodnih kozmetičkih proizvoda, odlično za slabe i dosadne kovrče. Pozitivan učinak takvih lijekova je zasiti epidermu glave hranjivim tvarima, kisikom, što pridonosi normalnom radu folikula dlake. Osim toga, mnoge žene zapažaju da se nakon dugotrajne upotrebe znatno poboljšava pojava frizure, a kosa počinje brzo rasti.

911 šampon neutralan

911 cinkov šampon

Osim ovog lijeka, također je moguće pomoći u obnavljanju kose, sprječavajući pojavu sive kose, smanjujući njihovu krhkost i poprečni presjek, a također je sposoban i 911 cinkov šampon. Pregledi svjedoče o zaglađivanju površine kovrčica, što omogućava svijetli i zdravi izgled.

Pa, u interesu video reklamiranja 911 šampona od luka

Podijelite svoje komentare o šamponu s lukom u komentarima, a ne samo o tome. Uostalom, mi smo dio traženja informacija o nečemu na mreži, a ponekad nalazimo samo negativne recenzije, jer pozitivno nitko ne piše. Podijelite svoje pozitivno iskustvo u korištenju šampona, pitajte autore na pitanja - pokušat ćemo razumjeti situaciju zajedno.

Hair Forum.com

liječenje gubitka kose

  • Popis foruma
  • Promjena veličine fonta
  • Za ispis
  • Pitanja
  • galerija
  • registracija
  • Prijavite se

Koji je šampon bolji?

Re: Koji je šampon bolji?

Maximus 15. kolovoz 2012, 14:45

Re: Koji je šampon bolji?

Anya 16. kolovoz 2012, 23:35

Re: Koji je šampon bolji?

Martinka 04 Veljača 2013 2:54

Re: Koji je šampon bolji?

anna1569 Feb 17 2013, 10:53

Re: Koji je šampon bolji?

weiss 25. ožujka 2013. 13:31

Re: Koji je šampon bolji?

net 20. travnja 2013. 12:34

Re: Koji je šampon bolji?

Povlači 21. travnja, 05:31

Re: Koji je šampon bolji?

weiss 21. travanj 2013 12:42

Re: Koji je šampon bolji?

Da_Budet_Hair! 22. travnja 2013. 4:00

Re: Koji je šampon bolji?

weiss 22. travnja 2013. 8:26

Re: Koji je šampon bolji?

Tsarkov_Evgeny 22. travanj 2013, 13:06

50 mg)
pickaxe 1 puta dnevno (4 sata) (

50 mg) vs 15% glicerina 1 puta dnevno (8 sati) (

150 mg)
pickaxe 2 puta dnevno (2 x 4 sata) (100 mg) vs 15% glicerina 1 puta dnevno (8 sati) (

150 mg)
odabrati 3 puta dnevno (3 x 4 sata) (150 mg) u odnosu na 15% glicerin 1 puta dnevno (8 sati) (

150 mg)
pickaxe 2 puta dnevno (2 x 4 sata) (100mg) vs 15% ppg 2 puta dnevno ((1 do 2) * 2 sata) (

100 mg)
(PPG) (ili alt) ili alternativa rogain glicerinu (1 sat) 50 mg, iako je sumnjivo jer bi učinak bio bolji od 15%
PS. 15% PPG (5% azelainka + peciva)

1000r i više http://minoxidilmax.com/products.php
15% glicerin (+ povećana količina bunja)

700 i više http://genhair.com/index.php?route=prod. duct_id = 12
5% PPG (bez peciva) FDA odobrila pjenu (ne više od 1 sata sušenja) / tekućina 145-200 p i više http://monsterhotdeals.com/ i drugih ebay.com
PS2. 15% glicerina jednom dnevno (8 sati) (

150 mg) - više od 2 puta općenito nije moguće, jer cijeli dan šetnje u ljepljivom ulju + je nezgodno primjenjivati ​​(s dugom frizurom) i razmazati kosu.
PS2. O pjeni je pročitano da 5% transportira 1 ml na području na koje se ne sjećam (na stranom forumu (kao što je moj omiljeni hairlosstalk), a ne znanstvena studija napisao je korisnik ne novi) po satu, to jest 13,89 mcg u isto vrijeme. Teoretski, učinak bi trebao biti dobro, u svakom slučaju, bolji od 15% s PPG, ali zapravo nisam čuo ništa previše pozitivne recenzije. Ovdje očigledno slučaj u njegovoj teškoj primjeni kod rezanja nije ispod nule.
PS3. Pjena na ćelavim točkama koje želim probati ujutro bit će paklenska smjesa.

Šampon 911 "Luk" - recenzije

Negativne recenzije

Nedostaci: uzrokuje perut, tekući i neekonomičan

Na pozadini proljetne avitaminoze, odlučeno je kupiti šampon od luka iz 911. Kupnja u ljekarni trošak je 120 rubalja za 150 ml. Testirano tjedan Miris - ne luk, normalan, ugodan, kao redoviti šampon. Konzistencija je tekućina. Neekonomično. Pjene se dobro isprati. Nakon upotrebe, kosa nije opsežna, malo suha. Prestala sam ga koristiti. nakon što se pojavio fino prhuti. Prošlo je nekoliko mjeseci i odlučilo je pokušati ga ponovno koristiti, ali nakon pranja opet se pojavio perut. Rezultat je je li ovaj šampon od pada i nije znao, ali definitivno je perut.

svrbež kože, ne smanjuje gubitak kose, suši kosu, pojavljuje se perut, dlaka postaje zapetljana

Dobar dan)

Nakon što je pročitao recenzije odlučio kupiti u ljekarni, ovaj šampon za lice za gubitak kose i ćelavost. Bilo je jeftino 115 rubalja.

Imam takve probleme s kosom: prekomjerni gubitak i trenutna pojava prhuti (ili se odmah pojavljuje, ili do kraja tjedna) ako se šampon ne uklapa.

Moja kosa je jednom tjedno. Čistoća se čuva duže vrijeme, 5-6 dana (opet, pod uvjetom da je šampon prikladan).

Sada ću vam reći o šamponu.

Šampon ima vodenu proziranu konzistenciju, čak i uz malu količinu koja se pjeni dobro, prilično je ekonomična. Miris je ugodan, miris nekih ljekovitih tinktura, miris luk nije uopće osjet. Na ovim profesionalcima je završio.

Tijekom pranja dobio sam puno kose iz oblika, ta količina nije bila tamo prije, čak i kada sam ga pranje običnim šamponom bez funkcije "od pada".

Nakon sušenja kosa je počela izgledati poput slame, neke suhe i beživotne. Iako to može biti i zasluga maske morske mase iz "čiste linije".

I prva dva dana, češljajući, veća količina kose počela je padati nego prije upotrebe šampona.

Pitanje je koje je mjesto od pada? U mom slučaju, on samo pogoršava situaciju.

Čak i nakon što se kosa šampona brzo preraste. Kosa je izgledala čista oko 2 dana, a zatim izblijedjela, slana i izgledala kao da ih nisam operirala više od tjedan dana.

Također 4. dan nakon nanošenja, počelo je svrbež, što se razvilo u perut. Mislio sam, možda je taj učinak neuobičajen? Novi šampon i sve to.

Nije, odlučio sam ponoviti.

Rezultat je bio još lošiji. Apsolutno ista slika s gubitkom kose, suhom, zagađenjem kose, ali sa svrbežom i perutom, užas je bio ravno. 3. trećeg dana bilo je teške svrbež glave, pojavilo se još više perut. Uz rub kose, crvenilo se pojavilo na nekoliko mjesta i svrbeo. Osjećala se kao alergija.

Ovdje je tužan rezultat (

Za mene, ovaj šampon zapravo sadrži neke nedostatke, na žalost, i tako sam se nadao da će to pomoći riješiti moj problem.

Ne mogu shvatiti jesam li alergična na neku komponentu farmaceutskih šampona, ili mi se ne sviđa šampon uopće. A prethodni neuspješni šampon za ljekarne bio je to "Floresan kopriva i hmelja". Efekti su vrlo slični. Nakon što ovi šamponi ne žele kupiti još šampona u ljekarni.

gotovo bez mirisa

visoka potrošnja, kosa zbunjena., skupo za takav volumen, mala bočica, perut može se pojaviti, ne smanjuje gubitak kose, ne opere dobro

Na poslu sam jako pohvalio, balzam i šampon. Odlučio sam kupiti probati. Na prvi pogled, cijena ne ugriza - za šampon 110p u najbližoj ljekarni. Ali! samo 150 ml, tj. cijev je vrlo, vrlo skromna.

Miris luk inače, br. Neke vrste mirisa su neutralne, ali ne toliko ugodne. No, recenzije i proizvođači obećavaju gustu glavu kose, što znači da je moguće podnijeti miris. Prva stvar koju sam primijetio je da od 1 puta kosa nije isprana, potrebno je 2 puta prati + za dlačice srednje duljine, značajna količina je izgubljena, jer I on nema puno sapuna.

Odmah počeo koristiti i balzam "Onion 911", a kosa je normalno češljala. Ali onda je balzam završio, a glavu sam oprao samo šamponom. Što mogu reći, uopće nije ništa posebno. Kosa prosječnog češljanja, super sjaj i mekoću također se nije osjećala.

nakon 2-3 pranja muža i ja imam perut. u redu, odlučili smo ga koristiti još nekoliko puta, odjednom koža nije navikla na nju ili tako nešto. No, perut samo pojačava, ali je dodao i to da je kosa počela prljavština vrlo, vrlo brzo i počela postati masna, tj. Ako sam ranije isprao kosu svaki drugi dan, a zatim nakon korištenja ovog šampona, kosa koja je ujutro isprana postaje masna večer.

Najveća zasjeda bila je to da sam, kada sam ga uklonio, morao prati još tri tjedna gotovo svaki dan, a onda je učinak postupno prošao. Sva ista zapažena i cijela obitelj.

Dok sam koristio, naravno, ne mnogo, oko mjesec dana, ali nisam primijetio da je kosa počeo puzati barem malo manje ili nešto novo raste.

Općenito, možda će netko to učiniti, ali moja obitelj nije se uklopila, a uzimajući u obzir cijenu, dvostruko je uvredljivo. Povratak na dobre stare Agafiye za 85g za 350ml.

Vjerojatno, uzimajući u obzir puno dobrih pregleda, šampon poput lutrije - koji je savršen i tko će naštetiti

prljave kose drugi dan, uzrokovalo svrbež, mali paket, kosa počela ispadati, neugodan miris

Kao i sve djevojke, naravno, sanjam lijepu kosu. Ozbiljno shvaćam pitanja o skrbi.

Vidio sam ovaj šampon u ljekarni. Pa, mislim, jednom kada se u ljekarni, pa čak i vitamina, moramo uzeti!

Cijena po paketu je relativno mala: 123r. Ali ambalaža je manja u usporedbi s šamponom u trgovini. Osim toga, i šampon i balzam se dobro konzumiraju, a ne vrlo ekonomično. Pa, ovo, ako je samo alat bio dobar. I, prema ocjeni, samo je pun vitamina

Koristite. Šampon je prozirna boja. Miris ostavlja mnogo da bude poželjan. Konzistencija je tekućina.

Ja operem glavom dva puta s šamponom: prljavština, masti, styling proizvodi su isprati po prvi put, a šampon pokazuje svoje korisne svojstva po drugi put. To vrijedi za sve šampone, ne samo ovo. Pravilno oprati kosu. Kada prvi put sapunite naš vitamin šampon se ne ponaša jako dobro: ne opere kosu dovoljno, ne pjeni dobro, stoga ga morate istisnuti dosta. Drugi put ispire ostatke onečišćenja i pjene, iz nekog razloga, puno bolje. Nakon pranja kosa je uska, vrlo zapetljana.

Efekt. Nisam primijetio bilo kakve sjajne, hidratantne, omekšavajuće i samo neke promjene u smjeru poboljšanja, nakon primjene tih šampona i balzama. Ali nakon prve primjene primijetio sam da je moja glava počela svrbjeti. Odlučio sam da ne prestanem koristiti, iznenada čudotvorna svojstva neće se pojaviti odmah. No, sa svakom uporabom glava mi se još više grčila, kosa mi je počela brzo rasplamsati i ostaviti laganu glavu. Da, ne ono što sam očekivao od ljekarne šampona, oh, ne da.

Ne postoji ništa više od jedne zvjezdice: miriše loše, pere se loše, pali se loše, a čak i nakon primjene balzama iste serije, kosa je tvrda i ne češlja dobro. Također uzrokuje svrbež i dlakavost. Ovdje je takav ljekarni šampon.

dostupan

nevidljiva učinkovitost, slaba pjenjava, neobičan miris

Zabrinut sam s pitanjem gubitka kose i obnove postojećih, odlučio sam djelovati na složen način. Bilo je pitanje izbora šampona. U apoteku sam vidio vitamin,

čija je učinkovitost potvrdila Središnja klinička bolnica Ruske akademije znanosti. A cijena je lijepa. U sastavu - vitamini B3, B5, B6, E i C. Health, pa čak i vraća sjaj i zdrav izgled. U isto vrijeme stekla i balzam. Ali bilo je razočaravajuće. Za pranje kose zahtijeva prilično puno šampona. Ali ovo nije tako loše. Već je u procesu pranja, ni svjetlost niti svilenkost se dodaju. Osjećaj da se kosa blago obrađuje brusnim papirom. Nije pomogao i klima uređaj.

Na kraju - šampon poput šampona. Nešto se smanjuje, ali sigurno ne doda ništa. Ni obećani sjaj niti zdravi izgled nisu dodani. Nakon pranja, češljanje (do oštrica ramena) bilo je prilično teško. Općenito, savjetujem vam da pokušate nešto drugo. A ako vam je potreban alat s vitaminima, bolje je dodati masku i / ili ulje. Štoviše, vrijeme ekspozicije je dulje, a sama "korisnost" prodire u kosu bez sintetskih dodataka.

Nisam riješio moj glavni zadatak u jačanju kose - učinak je bio nula;

Jednom davno sam čitao recenzije o šamponu od luka iz serije 911+ iz ruskog proizvođača Tvins Tek. Čak su i nekako impresionirani nekim od recenzija. A ja sam dobio isto - u našim ljekarnama postoji dovoljno sorti proizvoda ove linije.

Šampon se zove "Luk". Od gubitka kose i ćelavosti. 911+

Zvuči vrlo obećavajuće. Iako ne dobivam ćelavost, problem gubitka kose za mene je oduvijek važan za veći ili manji stupanj. Ne reći da oni sypyatsya svaki dan, ali posebno nakon pranja.

Isprva sam kupio jednu bocu. Doziranje male - 150 ml, pakirani šampon u kutiji.

U procesu korištenja, odlučio sam kupiti drugu bočicu kako bih vidio rezultat, ali još uvijek nije dovoljno 150 ml.

To je bilo gotovo prije dvije godine. Tada sam proveo obje boce šampona.

A što je rezultat? I sve bez promjena.

Nanijeti šampon na kosu prema uputama za uporabu, držeći se na glavi oko 5 minuta.

Ali to uopće nije utjecalo na jačanje moje kose.

Šampon je gotovo bezbojan, proziran, konzistencija gela. Stisnula je posljednje kapljice iz boce koja je ostala tamo na dnu.

Miris je mekan, lagan, umjereno ugodan - nećete čuti nijansu nijansi luk, ako iznenada netko misli da bi trebao mirisati lukom, ali ne.

Sastav sadrži ekstrakt luka, kao i cijeli kompleks ostalih biljnih ekstrakata.

Šampon se normalno pjeni, ispire glavom, ali morate ga više uliti u ruku, tijek nije jako mali.

Na temelju mog osobnog iskustva, ne vidim točku preporučivanja, budući da je moj učinak bio nula - prala sam prljavu glavu, a ja sam ga oprao. Nema više.

S obzirom na njegovu cijenu za takav volumen (prije dvije godine za 150 ml cijena je bila 150 rubalja), a njegova obećanja - naposljetku, specijalizirao je za ozbiljan problem, neću vam savjetovati. Kao i obično šampon se može naći mnogo za ugodniju cijenu.

Ispusti uljne maske

Dries, pere se cviliti, ne može se nositi s problemom gubitka kose

Domaće masline za žvakanje vrlo su vrijedne za njegu kose, ali ne mogu svatko podnijeti taj miris, koji će vas samo progoniti. Stoga sam htio pronaći nešto slično među serijama ljekarni za kosu s blagom aromom. Nakon što sam pročitao tonu eulogies o 911 Onion Shampoo protiv gubitka kose, otišao sam u ljekarnu za to.

Na stražnjoj strani boce sadrži opće informacije o šamponu, njezinu djelovanju, načinu korištenja i kontraindikacijama:

Prva stvar koju primijetite je svježi miris šampona, bez ikakvih naznaka lukova. Tvar prozirne boje, prosječna gustoća. Dobro je ispran, tvori gustu pjenu.

Pranje kose dok ne curi, ne sviđa mi se sličan učinak, a ako ne koristite balzam / masku za duljinu kose, šampon ih nemilosrdno osuši. Iako proizvođač obećava da "prirodni ekstrakti sadržani u njemu daju dodatnu prehranu, oslobađaju suhoću, sprječavaju lomljenje kose. Šampon osigurava blagi čišćenje bez narušavanja prirodne ravnoteže, daje kosu zdrav sjaj". Ali ovdje je jako dobro oprati uljne maske s ovim šamponom! Nisam primijetio nikakvo jačanje kose, ispale u istom volumenu kao i prije korištenja šampona od luka! Čudo se nije dogodilo. Šampon za perut nije izazvao, a hvala za to)

Zajedno s ovim šamponom, koristio sam Bielita Dr.Hair njegu anti-hair loss serum kako bi postigli maksimalne rezultate, što se također pokazalo da je pacifier, na žalost.

Ali nemojte zaboraviti da je sve ovo individualno i činjenica da se ne uklapa, a druga daje dobar rezultat! Hvala vam na pozornosti)

jeftin, kosa postaje glatka, poslušna, sjajna

svi obojeni kemijom

Sada sam počeo bolje pratiti i brinuti se o mojoj kosi, koži, pokušavam poboljšati stanje moje kose, tretirati ga, očistiti kožu. Ja sam više sklon prirodnim proizvodima s prirodnim skladbama, koji ne samo da nemaju štetu, nego također imaju koristi za kosu.

Ovaj šampon je zato što se smatra ljekovitim (barem se smatra tako i hvaljen je. Kupio sam ga, bio sam zadovoljan što sam našao nešto prirodno, ali, nažalost, pokazalo se pogrešno.

Sam šampon nalazi se u plastičnoj bočici, pričvršćen je sažetak i na bocama je napisana molba, sastav. Volumen 150ml.

Prozirna boja, tekuća konzistencija.

Na prvi pogled, sve je dobro: nakon pranja s ovim šamponom, kosa postaje vrlo poslušna (unatoč činjenici da su moje kovrče vrlo jake i teško je čak i češljati ih!) grubo kao da, ne vuče!

Sve je u redu, ali postoji jedan, ali! Vrlo važno, ali! Naime, sastav šampona! Sadrži lauril sulfat! A ovo je štetan sastojak za šampon! I puno drugih kemije (sada nažalost, ne mogu popisati sve komponente).

I ovaj šampon naziva se ljekovito! Ali što je to ljekovito, ako u njoj postoji toliko kemije ?! Više zla nego dobro od njega! Ne želim ga više uzimati i ne preporučujem ovom šamponu nikome!

Tretira se onih 2%, nisam našao ništa posebno za pozitivnu kosu. Imala sam kopriva.

Neutralne recenzije

Prednosti: na raspolaganju, jača korijene blagim gubitkom, cijena je ekonomična i jednostavna za korištenje, učinkovita

Nedostaci: povećava perut

Dobar dan!

Želim vam reći o šamponu zbog gubitka kose i alopecije 911. Kupio sam ga u ljekarni preko 100 rubalja. Završio sam pola boce i odbio upotrijebiti ovaj proizvod. I evo zašto: ako imate perut, onda je bolje da ne kupujete ovaj šampon uopće. Zato što od nje perut postaje TRI VRIJEME, a skalp se jako svrbi, čak se i dogodilo da sam ga češljao krvlju. Po prvi put sam kupio ovaj šampon protiv perut, dok mi se sve sviđa.

Što se tiče rezultata obećanih tim sredstvima, to je. Kosa stvarno ispadne manje.

Od prednosti, mogu razlikovati nisku cijenu, učinkovitost, dostupnost (dostupan u bilo kojoj ljekarni), zgodna boca, ugodna aroma bilja (a ne luk!).

Postoji samo jedan minus, ali on je bio taj koji je napravio mene prestati koristiti 911 šampon. Ovo je ogroman porast u prhuti.

Bi li vam preporučio ovaj lijek? Ako nemate perut, onda DA! Preporučujem bez iznimke. Ali ako imate perut, onda NE. Nemojte ga koristiti uopće!

Razmislite za sebe, odlučite se za sebe.

prirodni biljni ekstrakti u sastavu

visoka potrošnja, loše pranje

Kupio sam ga zato što je "Luk". Samo nemoj se ironično nasmijati - znam da je prirodni sok od luka u njemu manje od mače, ali... što ako. barem ekstrakt, može jesti?, Uostalom, luk su najučinkovitiji lijek za ćelavost i rast kose. Budući da svježi sok od luka nije uvijek prikladan za upotrebu zbog korozivnog mirisa, šampon s imenom "luk" trebao bi biti vrlo koristan. Pa, barem za samozavaravanje. Operite glavu i zamislite da trljate sok od luka.)))

Dakle, upoznajte moju "fu", jer ni šampon, ni njegovo ime, niti samoprijenos nije pomogao (očito, nisam psihički)

  • Šampon čini kosu vrlo tanka, a ako nije gusta, što je logično (ljudi s rijetkim kose koristiti šampon od gubitka kose i alopecija), a nakon pranja to je katastrofa. Slick glavu i tanke ledene cijevi umjesto kose! Gledate u ogledalo i gotovo plakate. Što si učinio, Chipollino? Možda je to zbog ulja bojna u sastavu.
  • Povećava masnu kosu. Opet, vjerojatno zbog ulja u sastavu. Do kraja sljedećeg dana, kosa iskreno masna. Vjerojatno je potrebno svakodnevno oprati kosu sa ovim šamponom, osim toga, bočica je mala - 150 ml, a ovaj krumpiri košta 200 rubalja.
  • Loše pjenjenje, tako da brzo troši (što je prilično plus za mene, stvarno sam htjela da brzo završi))
  • Aroma nikada nije luka, prosječne pogodnosti.
  • Boja je prozirna, može biti blaga žućkasta boja, ako pogledate usko.

Moja kosa nije bila prijateljica s ovim Chipollinom. Vjerojatno zato što je tako obogaćen uljima, pogodniji za osobe suhe kose.

Miris, bojno ulje.

Ne eliminira potpuno gubitak kose, kosu je teško češljati.

Saznali smo o šamponu 911 + "Onion" iz pozitivnih pregleda mojih prijatelja, jer se dugo vremena ne mogu riješiti gubitka kose, odlučio sam ga iskušati. Kupio sam ga u apoteci, koštao je oko 120 rubalja. U bocu od 150 ml. Bila je zabrinuta da će joj kosa mirisati poput lukova, ali kako se ispostavilo da uopće nije bilo ni mirisa, miris je prilično ugodan, daje neka bilja, mislim da je to zbog bojlog ulja koje je prisutno u ovom šamponu.

Boja šampona je gotovo prozirna s blagim žućkastom bojom. Ona pjeni srednjovjekovno, dobro se ispire, kosa nakon što mirisna, ali je vrlo teško češljati, osjećaj slame na glavi, stoga, zajedno s njom, bolje je koristiti balzam od onoga iz ovog proizvođača, on postoji.

Pa, o glavnoj stvari, nakon 2 mjeseca korištenja, gubitak kose postupno se smanjio za oko 50% i ništa više, ali želio bih pronaći lijek koji će me u potpunosti ublažiti zbog ovog problema, stoga neću preporučiti ovaj šampon, jer je uspio samo pola svog glavnog zadatka.

Meka kosa, zamjetan sjaj.

Dobar dan.

Sjećam se da je strašna kosa ispala, nakon što sam pročitao recenzije o svim ovim šamponom od luka, odlučio sam pokušati, oh, što nisam pokušao. Tako sam kupio 120 rubalja ovog šampona u ljekarni. Odlučio sam oprati kosu, šampon ne smrdi i kosa nakon toga, postali su mekši i duže čistili. Pjena dobro i lako isprati. Ali znate iz gubitka kose, nažalost, ovaj šampon nije pomogao, pa sam je čak i oprao i još uvijek nema rezultata. No, vidljivo je da je kosa nakon svile svilenkasta i sjajna.

Općenito, on mi je pristupio na drugi način, ali nije pomogao u gubitku kose.

Pozitivne recenzije

Već godinu dana koristim ovaj šampon, mogu reći da sam zadovoljan njezinim učinkom na kosu. Nema neugodnih trenutaka, nakon pranja glave, ne dođe, kosa je zdrava i sjajna. Pjena jako dobro, malo je ugodnog mirisa. Trenutačno neću to promijeniti.

Često koristim Onion Balm 911, kupi ga za isti šampon od luka. Kvaliteta alata je izvrsna, međusobno se nadopunjuju. Šampon je izvrstan za pranje kose, a balzam ih vlaži, hrani i hrani. Kao rezultat toga, nakon pranja kose je lagana, prozračna, svilenkasta, nema suhoće i lomljivosti. Ali kad ga redovito koristim više od mjesec dana, svi problemi s kosom nestaju.

Kosa je vrlo nestašna s nedostatkom vitamina, osjećam ga u proljeće, kosa počinje padati snažno, suho i krhko, a zatim me spasio čičakovo ulje i šampon od luka 911, na kapuli lukova. Ona hrani i obnavlja oštećene i spavaće žarulje, čini kosu sjaj, razbija se i kosa počinje pada manje u mjesec dana.

Šampon s lukom je samo spas za moju suhu i lomljivu kosu. Nakon zime, kosa je posve imala problema, pa sam odlučila, na savjet prijatelja, kupiti šampon na licu 911. U mjesec dana korištenja, bio sam u stanju potpuno vratiti kosu i dovesti ga u dobrom stanju. Jeftin šampon, i cool.

Kupila sam šampon od luka za moju majku, a onda sam se odlučila probati i voljela sam rezultat. Pogotovo jer ova serija 911 ima mnoge druge šampone i balske. U potpunosti sam zadovoljan kvalitetom Twins Tac proizvoda, a cijena je dobra, šteta je što se tako mali volumen može obaviti i još se više može učiniti.

Za gotovo mjesec dana koristim šampon od luka 911 iz gubitka kose. Od jeftinih šampona, vrlo je učinkovit, vraća oštećene žarulje, hrani kosu, daje im sjaj i elastičnost. Pjena malo, ali to nije problem, ne miriše. za mene glavna stvar je da je gubitak kose smanjen

Povremeno koristim šampon. I vrlo zadovoljan rezultatom. Muž je čak počeo prati. Kosa ispadne više nego obično. Ja ću reći da je tek nakon mjesec dana korištenja rezultat vidljiv. Kosa padne manje. Pojavljuje se sjaj i elastičnost.

Korišteni šampon bio je zadovoljan. Nakon rođenja, kosa je pala snažno. Naravno, također sam dodavao vitamine za pranje, u kompleksu koji mi se sviđao učinak. Moji prijatelji i ja operu, nisu čuli nikakve pritužbe. Dobro se ispire, malo pjeni i ne miris poput lukova, koliko se mnogi boje.

Volio sam šampon 911 za ćelavost. Sjajilo za kosu postalo je veličanstveno. Dobro se ispire, nema miris lukova. Koristim gotovo mjesec dana

prirodni biljni ekstrakti u sastavu, normalna cijena, ne suše puno, smanjuje gubitak kose, dobro se čisti

malu bocu, a ne veliku količinu, slabo je oprala

Dobar dan, dragi čitatelji! Danas želim podijeliti s vama pregled kupnje i uporabe na osobnom iskustvu šampona "911 Onion" protiv gubitka kose i ćelavosti. Nedavno, kako je propisao liječnik, morala sam piti hormonalni lijek, a mnogi ljudi prvo znaju da nakon takvog tretmana kosa počinje ispasti. Nakon što sam malo pretražio Internet, naišao sam na ovaj šampon. Djevojke su napisale da su ga čak i koristile nakon porođaja i prestale su se dogoditi. Postao mi je vrlo zanimljiv i nakon posla sam otišao u apoteku i kupio ovaj proizvod. Nije tako skupo, 156 rubalja za malu bocu.

Proizvod se prodaje u kartonskoj kutiji, ali je njezin muž odmah bacio i zato ga nije mogao fotografirati. Prije uporabe pažljivo pročitam upute koje izgledaju prilično obećavajuće.

Šampon ima ugodnu aromu, a ne biljni izvor (biljni), a ne kemijski. Šampon je proziran s lagano žućkastom bojom. Ne dobro se opere, i od prvog sam trenutka nisam razumio jesam li nanio šampon na kosu ili ne. Da bi se postigao dobar rezultat, preporuča se da proizvod ostane na kosi 3 minute. Ono što sam učinio. Izbjeljivala se savršeno bez ikakvih ostataka.

Nedostaci se mogu pripisati samo činjenici da morate svakodnevno operirati kosu. Glava postaje prebrzo masnu.

Zaključak: nakon primjene ovog šampona kosa prestala teći, oni su stekli prirodni sjaj.

Savjetovao bih ovaj šampon.

prirodni biljni ekstrakti u sastavu, jeftin, smanjuje gubitak kose

Bok Za početak, ja sam čovjek i kosa mi je ispala. Imam samo 22 godine, i kao i mnogi momci ne bih želio izgubiti kosu na glavi u budućnosti. Odlučivši da ne odgađam tu akciju, otišao sam u apoteku u nadi da ću dobiti neku vrstu lijekova, a vidio sam izlog s 911 šampona. Odmah me privukla njihova visoka cijena i veliki izbor.

Prvi šampon ovog branda koji sam kupio bio je samo luk. Šampon se pokazao prilično jednostavan za primjenu, pjenjenje, čekao tri minute i oprao. Ako želite, možete ponoviti postupak. Također je imao ugodan miris, što nisam očekivao od imena.

Pa, što se tiče rezultata izravno. Kosa mi nije postala bujna, ali gubitak se počeo smanjivati, a nakon otprilike mjesec dana gotovo se zaustavio. Pa, zaključak je vrlo jednostavan, ako želite kupiti jeftin i učinkovit lijek protiv gubitka kose, onda slobodno uzmite šampon od luka 911.

vitaminizira kosu, pristupačna, dobro ispire

Iskustvo korištenja:

trošak:

U potrazi za savršenstvom, kupio sam ovaj šampon od vitamina, budući da je cijena bila razumna (oko 120 rubalja), kupila sam ga u ljekarnama, mamrila natpise o prisutnosti vitampina (B3, B6, B5, E, C).

Paket je mali, lagan, pogodan za vožnju na cesti ili u tušu teretane.

Otvorite poklopac i osjetite miris vitamina C, lagani nenametljiv miris djetinjstva! Šampon je proziran, ne baš gusta, pjeni se umjereno, ali dobro njeguje kosu.

Nisam pronašao nikakav poseban učinak, ali nije postojala jaka nelagoda, ja bih pjenu jača i bilo bi sjajno. Mislim da ću kupiti nešto drugo.

Izvrsni rezultat s redovitom uporabom

Nemojte oglašavati na TV-u

Nakon trudnoće, kosa je počela ispadati. Ravne cvjetnice padale su tijekom pranja i ispiranja. Bojala sam se piti vitamine dok sam dojila.

Brewing korova i opere glavama s njima, jednostavno nije imao vremena za napraviti maske. A onda sam otišla do ljekarne i rekla ljekarniku o mojem problemu. I savjetovala je šampon. Iskreno, zapravo nisam vjerovao, ali sam odlučio pokušati.

Štoviše, sastav je vrlo dobar: ekstrakt luk, bojno ulje, itd. I cijena je samo 125 rubalja. za 250 ml. Općenito, ona ju je uzela i nije pogriješila. Nakon prvog mjeseca, kosa je počela pasti puno manje. I nakon 3 mjeseca oni su se potpuno zaustavili. Balsam nije potreban, jer je šampon vrlo mekan. Nakon što je njegova kosa dobro češljala i mnogo manje zbunjena. Miris je vrlo ugodan. Šteta što se ne oglašava na televiziji, mnogi jednostavno ne znaju za to.

Miris dobro, lako se isprati, kosa se ne prljava dugo vremena

Dobra večer! Šminka s lukom 911 mi je savjetovao moj prijatelj, kada je nakon rođenja njena kosa počela ispadati, iskoristila ga je i rezultat na licu, nakon mjesec dana, pojavila se nova kosa i počeli su padati puno manje. U jesen sam bio suočen s problemom gubitka kose, odlučio sam ga iskušati, a cijena mi je odgovarala i 150 rubalja. Obično, šamponi za superfood su vrlo skupi i učinci su nuli.

Rezultat je bio takav da je stvarno kosa počela padati manje. Za mene je važno da nakon pranja moje kose creaked, tako da nisu svi šamponi su pogodni za mene, ali nakon 911 šampon oni creaked, volumen pojavio. Šampon miris vrlo lijep, dobro isprati. Dlaka se dugo ne prljava. Ako pogledate sastav, onda postoje prirodne komponente, naravno, ne možete bez kemije, ali sastav je još uvijek dobar. Još uvijek koristim ovaj šampon već godinu dana, vrlo sretan! Draga cure, visoko vam preporučujem, nećete ga požaliti! Ali ako netko ne stane, nemojte očajavati, sjetite se da smo svi različiti i struktura kose! Laku noć!

Kosa ne pada, niska cijena

Već godinama upotrebljavam 911+. Doista se ispostavilo da je spasilačka služba za moju tanku kosu, koja je također počela padati. Također je radosno da ti šamponi nisu samo učinkoviti, nego i jeftin.

Pokušao sam različite načine i metode gubitka kose, uključujući bojno ulje i sve vrste maski, ali sam vidio pravu pomoć tek nakon kupnje ovog šampona.

Sviđa mi se učinak koji se događa s kosom: postaje ljut i dobro opran. Vrlo je važno da kupnja ovog šampona ne zahtijeva posebna ulaganja.

Kosa je stvarno prestala padati, a ne kao što je bilo prije. Šamponi od luka, oboje samo luk i luk s ekstraktom koprive, pokazali su se osobito dobrim.

Ovaj šampon koprive jača folikule kose tako dobro da je kosa sada čvrsto držana i potpuno prestala padati.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Koristio sam ovaj šampon i balzam oko mjesec dana. Prije toga, kosa 4. mjeseca pala je strašno. Negdje poslije 4-5. Primjene kose počelo je ispadati tijekom pranja 3 puta manje (nakon prvog - puno je ispalo). Sada je sve u normalnom rasponu)) Zato mi je drago što ga dalje koristim i savjetujem vam da ga isprobate)) I usput, to miris lijepo.

Pokušao sam i stvarno sam volio luk 911. Istina, kupila sam ekstrakt koprive i mogu reći da je moja kosa postala puno zdravijima i jačima. Manje odustati, iako ne činiti ništa, osim za pranje sa šamponom od luka!)

Šampon Neutralni 911 savršeno se prilagodio mojoj kosi. Oni su kombinirani, masni u korijenu, suhi na vrhovima, tako da nakon toga šampona čak i ovaj trenutak promijeni, nije postala toliko izražena da je mast previše suha. Na primjer, podijeljeni krajevi su nestali, a na korijenu kosa ostaje u normalnom obliku mnogo dulje. Šampon je također iz jeftine tvrtke Twins Tea, pa se ispostavilo da je užitak u korištenju.

Šampon s lukom izazvao je prvo bijes, nisam shvaćao kako možete isprati kosu s lukom. A onda, kad je prijatelj objasnio da je samo s ekstraktom luka, ali uopće ih ne miriše, odlučio sam ga isprobati, jer je moja kosa bila potrebna pažnja i liječenje. Dakle, nakon mjesec i pol dana, shvatio sam da nije ništa za što mi je kosa isprana, prestala je padati, ojačala, postala gusta i živa. I doista šampon miris dobro, i vrlo učinkovit. Stoga savjetujem svakom šamponu od luka 911.

Ne prvi mjesec koristim šampone ove tvrtke Twins Tak, sad sam kupio šampon Vitamin 911, volim njihovu kvalitetu, posebno s obzirom na nevažne troškove. Kupujem šampon zajedno s balzam kako bih ga bolje

češalj moje kosu jer imam dugo Vitaminski šampon daje čvrstoću kose, sjaj, nutricionizam, ugodan miris nakon pranja, dugom kosom nema problema, izgubljenih i podijeljenih krajeva. Moj najviši rezultat za ovu tvrtku i njegove proizvode.