158,00 rub.
Datum isteka: 06.2020

Upute za uporabu

struktura

Sadrži u balzama:

Voda tsetearilovyi alkohola begenamidopropil dimetilamina, glicerol, ekstrakt luka, Anageline (hidrolizirani protein lupine) bistsetearil amodimethicone, mliječna kiselina, aktivni kompleks (ekstrakt lišća breza, kopriva lišća, kamilice, zlato, proso kane, arnika, hmelj, čičak, kadulja, zeleni čaj, aloe vera gel, biotin, niacin, kalcij pantotenat), parfem, metil i ne hloroizotiazol, metilizotiazolinon.

U bocu od 150 ml balsam. U pakiranju 1 boca.

911 losion balzam protiv gubitka kose, 150 ml

911 losion balzam protiv gubitka kose, 150 ml, opis:

Otpustite obrazac

kontraindikacije

Individualna netolerancija na komponente.

Nije preporučljivo za djecu mlađu od 2 godine.

posljedica

 • Učinkovito sprječava gubitak kose i vraća prirodni ciklus rasta kose.
 • Normalizira metaboličke procese, jača i hrani folikula kose, vraća oštećenu strukturu kose.
 • Proširuje životni ciklus kose.

Način primjene

Nanesite balzam na čistu mokru kosu, masažu, ostavite 2-3 minute, isperite toplom vodom. Za najbolje rezultate, preporučljivo je koristiti u kombinaciji s ONION šamponom.

opis

Balzam luk učinkovito sprječava gubitak kose i vraća prirodni ciklus rasta kose. Normalizira metaboličke procese, jača i hrani folikula kose, vraća oštećenu strukturu kose. Proširuje životni ciklus kose.

struktura

Voda, cetearil alkohol, begenamidopropil dimetilamina, glicerol, ekstrakt luka, Anageline (hidrolizirani protein lupine), bis-cetearil amodimethicone, mliječnu kiselinu, aktivni kompleks (ekstrakt lišća breza, kopriva list, kamilice, zlato prosa

Mogući nazivi proizvoda

 • 911 losion balzam protiv gubitka kose, 150 ml
 • 911 losion balzam za gubitak kose i ćelavost 150ml
 • 911 balsam luk n / vypad.vol. i regiji 150 ml. x1
 • 911 losion balzam za gubitak kose i ćelavost fl. 150ml
 • 911- matičnjak od luka p / žbuka / ćelavica 150ml

Recenzije od 911 balzam kreme protiv gubitka kose, 150 ml

Balzam na licu 911 jača kosu i smanjuje gubitak kose. Osobno sam pomogao. Kupljeno u ljekarni, uz isti šampon. Miris je ugodan, a ne luk. Jednostavno je koristiti, samo šampon i balzam treba ostaviti na kosi nekoliko minuta. Za dva mjeseca kosa je postala jača i deblja.

Moja kosa je tanka i snažno pada, na savjet prijatelja odlučila sam probati bjelanjak od luka. Iako sada pišu puno o maskama za kosu, što se može učiniti kod kuće, ali više sam povjerenja u gotove balms, samo ih uzmem i koristim. Kao rezultat toga, nije bila razočarana, kosa joj je postala ugodna i svilenkasta, što znači da je balzam bio vrlo pogodan za mene. Savjetujem svima

Šampon s lukom i balsam 911 postao je moj spas. Nakon stroge prehrane, kosa je izgledala padala, bilo je dovoljno da mi rukama prođe kroz kosu, tako da je cijela hrpa u ruci ostala da nisam znala što da radim. Isprati sam dekolte, napravio maske iz narodnih lijekova, rezultat mi nije ublažio. Odlučio sam otići u ljekarnu tamo da se brinu o sebi, ljekarnik je predložio da obratite pažnju na seriju lijekova 911 i preporučuje se da čak i pomažu osobama s ćelavosti. Odmah sam kupio šampon i balzam, nakon mjesec dana moje oduševljenje nije poznavalo granice, kosa mi je počela padati manje, a mjesec dana kasnije primijetio sam lijepu gumu na glavi, one dlačice koje su ispale počele rasti. Sada su mi omiljeni proizvodi za kosu.

Prvi put sam odlučio isprobati ovaj balzam. I ne razočarani. Kosa nakon primjene je poslušna, meka, lagana za češljanje. Koristit ću ga mjesec dana. Pogledajte što će utjecati na jačanje žarulja i gubitak kose. Hvala ti.

Pokušao je puno balzama za kosu, ovo je najbolje, kosa je savršeno glatka, meka. Obično sam navikao uzimati više balzama na "dovoljno", s ovim balzamom ne trebate toliko. S obzirom na cijenu, nadasve pohvale.

Pokušao sam mnogo različitih balzama, kosa je još uvijek poput slame nakon pranja i sušenja. No, luk 911 pretvorio je kosu, postali su poslušniji i češći čudesno bez problema i izvukli pakete na češalj. Super sretan!

Bijelo luk 911 Stvarno mi se svidjelo. Vlaži kosu dobro, nakon pranja nije zbunjena i vrlo je jednostavna za češljanje. Osim toga, dolazi kao preventivna mjera protiv pada, što je dobra vijest. Općenito, bio sam vrlo zadovoljan ovim alatom!

911 BALM BALKAN OD GUBITKA LIJEKOVA I 150ML ćelavosti

Ukratko o proizvodu

911 losion balzam za gubitak kose i ćelavost 150ml upute za uporabu

Oblik doziranja

balzam za kosu

struktura

voda, cetearil alkohol, begenamidopropil dimetilamina, glicerol, ekstrakt luk, Anageline® (hidrolizira lupine protein), bis-cetearil amodimethicone, mliječnu kiselinu, aktivni kompleks (ekstrakt breze lišće, kopriva list, kamilice, zlato proso, kana, preslica, hmelja, čičak, kadulja, zeleni čaj, aloe vera gel, biotin, niacin, kalcij pantotenat) metilhloroizotiazolinon, metilizotiazolinon, parfem.

Farmakološko djelovanje

Balzam za kosu "LUKOVYY" zaštitni znak "911 Your Rescue Service" učinkovito sprječava gubitak kose i vraća prirodni ciklus rasta kose. Jača i hrani folikula dlake, vraća oštećenu strukturu kose. Proširuje životni ciklus kose. S redovitom uporabom, volumen kose značajno povećava.

Mogućnosti prodaje

svjedočenje

gubitak kose i ćelavost

 • Kupi 911 losion balzam za gubitak kose i alopecija 150ml u Moskvi u vašoj trgovini stavljanjem narudžbe za Apteka.RU.
 • Cijena 911 losion balzam za gubitak kose i baldness 150ml u Moskvi - 136,00 rubalja.
 • Upute za uporabu 911 losion balzam za gubitak kose i ćelavost 150ml.

Ovdje možete vidjeti najbliže točke isporuke u Moskvi.

Mast za kosu od luka 911 koja instrukcija?

Nema posebnih preporuka u vezi s korištenjem "Onion Balsam 911". Treba ih koristiti, kao i druge slične načine. Nakon primjene šampona, balzam se mora nanositi na čistu mokru kosu, malo masaža, ostaviti na kosi 2-3 minute, a zatim isperite toplom vodom. Da biste postigli najbolji rezultat, preporuča se primijeniti balzam u kombinaciji sa šamponom iz iste serije. Osim glavnih sastojaka, matičnjak sadrži ekstrakta lukova, breza, lišća koprive, kamilice, zlatnog mlina i mliječne kiseline koji su korisni za kosu. Zbog takvog aktivnog vitaminskog kompleksa, balzam učinkovito sprječava gubitak kose i vraća prirodni ciklus njihovog rasta. Normalizira metaboličke procese vlasišta, jača i hrani folikula kose, vraća oštećenu strukturu kose. Proširuje životni ciklus kose. Prema ocjenama kupaca, matičnjak je vrlo učinkovit, posebno u kombinaciji s "Onion šamponom 911".

Gotovo nema kontraindikacija, među njima samo individualnu netrpeljivost prema komponentama. Također se ne preporuča za djecu mlađu od 2 godine.

Cijena melem je vrlo razumna, pa ako postoji problem gubitka kose, mislite li da vrijedi pokušati.

Luk, balzam za gubitak kose i ćelavost, "911", 150 ml

 • zajednička
 • Zaštitni znak 911
 • Članak 1843019
 • EAC certifikat
 • Zemlja Rusija
 • Sastav vidjeti u paketu
 • Pakiranje i pakiranje
 • U boksu 30 komada
 • Pakiranje 1 kom
 • Pakiranje kartona u boji
 • Veličina pakiranja 3,5 cm × 6 cm x 15,5 cm
 • Dimenzije i težina
 • Težina 205 g
 • Posebne značajke
 • Volumen, ml 150

Luk, balzam za gubitak kose i ćelavost, "911", 150 ml kombinira ljekovite i kozmetičke sastojke koji imaju blagotvoran učinak na kožu. Alat sadrži minimalnu dozu konzervansa i ne sadrži umjetne okuse, mirise parfema i druge nečistoće. To znači da se sastoji od 90% prirodnih sastojaka.

Medicinska kozmetika, kao i lijek, bolje je koristiti na preporuku dermatologa.

Simaland ima pravo odabrati pitanja za objavljivanje neovisno i bez obavještavanja korisnika. Ne postavljamo pitanja koja:

 • nemojte se odnositi na predmet prodavaonice, gdje kupujete;
 • sadržavati luđak, navodi uvredljivu prirodu;
 • sadrže veze na druge web stranice.

Ne objavljujemo pitanja koja sadrže:

 • veze na druge web stranice, kao i reference na određene prodavače i uvoznike robe;
 • izjave o diskriminaciji časti, dostojanstva i poslovnog ugleda trećih osoba (uključujući trgovine, proizvođače i uvoznike robe);
 • materijale (uključujući tekst, video, grafičke slike, kôd) koji krše prava trećih osoba, uključujući prava na rezultate intelektualne aktivnosti i sredstva individualizacije.

Sima-zemlja zadržava pravo ukloniti objavljeno pitanje u bilo kojem trenutku, kao i samostalno odrediti razdoblje tijekom kojeg se pitanja smatraju relevantnima i za koje se objavljuju na web stranici Sima-Lend.

Ne obvezujemo se obavijestiti korisnike o razlozima odbijanja pitanja i brisanju prethodno objavljenih pitanja.

Ako korisnik postavlja pitanje, on pristaje primati obavijesti s web stranice Simalma o novim odgovorima na svoja pitanja.

Simaland ima pravo samostalno i bez prethodne obavijesti korisnicima odabrati recenzije za objavljivanje. Ne objavljujemo recenzije koje:

 • nemojte se odnositi na predmet prodavaonice, gdje kupujete;
 • ne odnose se na stvarno iskustvo korištenja ovog proizvoda;
 • ne sadrže korisne informacije za druge korisnike;
 • sadržavati luđak, navodi uvredljivu prirodu;
 • sadrže veze na druge web stranice.

Ne objavljujemo zbirke i recenzije proizvoda koji sadrže:

 • veze na druge web stranice u tekstu zbirke i pregleda, kao i reference na određene prodavače i uvoznike robe;
 • izjave o diskriminaciji časti, dostojanstva i poslovnog ugleda trećih osoba (uključujući trgovine, proizvođače i uvoznike robe);
 • materijale (uključujući tekst, video, grafičke slike, kôd) koji krše prava trećih osoba, uključujući prava na rezultate intelektualne aktivnosti i sredstva individualizacije.

Sima-Lend zadržava pravo ukloniti objavljenu recenziju, odabir i pregled robe u bilo kojem trenutku, kao i samostalno odrediti razdoblje tijekom kojeg se recenzije smatraju relevantnima i za koje se objavljuju na web stranici Sima-Lend.

Ne obvezujemo se obavijestiti korisnike o razlozima odbijanja objavljivanja i brisanju prethodno objavljenih recenzija, ocjena, zbirki i recenzija proizvoda.

Ako korisnik odgovori na recenziju ili pitanje, suglasan je primiti obavijesti s web mjesta Sima Land o novim odgovorima na svoje komentare.

Tu možete dijeliti u društvenim mrežama

Balzasta kose ONION 450ml

Posebna ojačana formula balzama vraća oštećenu strukturu kose, potiče njihov rast.
Kroz korištenje balsam kosu češljane lako, staviti više deblji, dobiti dodatni volumen.

Prirodni ekstrakt luk koji je dio šampona uklanja suhoću, ometa krhkost kose, vraća njihovu strukturu.

Primjena: nanesite balzam na vlažnu kosu, širite ga masažnim pokretima duž cijele duljine kose, namočite 1-2 minuta, isperite vodom. Za najbolji učinak, preporuča se koristiti balzam s šamponom "Luk".

Viteks / Ojačani oblik balzamije kose

KUPITI Jača formula Balzasta kose Luk

Vittex Strengthened Formula krem ​​balzama s lukom - obnavlja oštećenu strukturu kose i potiče njihov rast. Kosa je lako češalj, postaje deblja i dobiva dodatni volumen. Ima neutralni miris!

Sastojci: ekstrakt prirodnog luka

Način primjene: Nanesite balzam na vlažnu kosu, širite ga masažnim pokretima duž cijele duljine kose, stajite 1-2 minute, isperite vodom

Uvjeti skladištenja: Čuvajte na sobnoj temperaturi.

u gotovini po primitku na mjestu izdavanja tvrtki SDEC ili BOXBERRY

u gotovini po primitku pošte (gotovina na isporuci)

online novac - sustav plaćanja:

bankovne kartice - Visa, Visa Electron, Maestro, SVIJET, Yandex Novac, WebMoney, Internet bankarstvo, kiwi novčanik, telekom operatori itd.

potvrda o plaćanju s pojedinostima ispisanim u trenutku stavljanja narudžbe, te iz pisma koje vam je poslano potvrdom narudžbe ili s vašeg osobnog računa

* - dostava nije dostupna nedjeljom.
** - datum isporuke dogovoren s kupcem u trenutku potvrđivanja narudžbe od strane operatora

* - dostava nije dostupna nedjeljom.
** - datum isporuke dogovoren s kupcem u trenutku potvrđivanja narudžbe od strane operatora

Naši nalozi u St. Petersburgu mogu se dobiti i na izdanim mjestima (PVZ) - više od 100 komada. Odaberite prikladnu adresu za primanje narudžbe i saznajte koliko se cijene mogu nalaziti u košarici u trenutku naručivanja. Postoji SMS koji obavještava o dolasku narudžbe na mjestu izdavanja.

* - datum polaganja potvrđuje se kod kupca u vrijeme potvrde narudžbe od strane operatera.

* - dostava nije dostupna nedjeljom.
** - datum isporuke dogovoren s kupcem u trenutku potvrđivanja narudžbe od strane operatora

Naše narudžbe u Moskvi također se mogu dobiti na izdanim mjestima (PVZ) - više od 200 komada. Odaberite prikladnu adresu za primanje narudžbe i saznajte koliko se cijene mogu nalaziti u košarici u trenutku naručivanja. Važeća je SMS obavijest o dolasku naloga do točke izdavanja.

* - Datum kupnje dogovoren je s kupcem u vrijeme potvrđivanja narudžbe od strane operatora.

Troškovi isporuke u Rusiji (osim St. Petersburgu, Moskvi) i svijeta automatski se izračunavaju u trenutku naručivanja (ovisi o mjestu isporuke, vrsti isporuke, vremenu isporuke, cijeni i težini predmeta). Možete odabrati najpovoljniju opciju isporuke na temelju isporuke, cijene i rokova u trenutku naručivanja:

Sažetak tablice vrsta pošiljaka za Rusiju, regionalnu i međunarodnu isporuku:

1 - izračun troškova isporuke automatski se provodi u košarici u trenutku naručivanja (ovisno o adresi isporuke i težini pošiljke)

2 - radno vrijeme poštanskih ureda (potrebno je navesti mjesto prebivališta)

3 - rokovi isporuke automatski se izračunavaju u košarici u trenutku postavljanja narudžbe, što ukazuje na vrijeme u tranzitu, ne uzimajući u obzir vrijeme postavljanja narudžbe i prenošenje u dostavu.

4 - Rusija Post 1. klasa - to je ubrzana isporuka zraka, isporučena na sve lokacije Ruske Federacije. Postoji ograničenje težine paketa: 2,5 kg

5 - Gotovina na isporuku - plaćanje narudžbe po primitku poštom. Novac na isporuku naplaćuje se u pošti dodatnu poštarinu od 2% iznosa naloga. Maksimalni iznos gotovine na isporuku iznosi 20.000 rubalja, uzimajući u obzir količinu isporuke.

6 - Pošta Ruske Federacije po površinskoj pošiljci: isporučuje se na sva mjesta u Ruskoj Federaciji, gdje je moguća isporuka kopnom prijevoznim sredstvom: poštanskom uredu. Postoji ograničenje težine parcele: 10 kg

7- Online slanje i kurirska slanja pošiljke: najjeftinijija i najbrža isporuka koju izvodi ruska pošta. Postoji ograničenje težine: 5 kg. Isporučeno samo na velika naselja: poštanskom uredu i kuriru u ruci. Važeća SMS obavijest.

Praćenje narudžbe

Prilikom slanja narudžbi u regije, poredak je dodijeljen pojedinačni poštanski broj koji možete vidjeti na svom računu. Nadalje, ovim brojem možete pratiti put poslane narudžbe (kliknite na odabrani način isporuke kako biste otišli na stranicu za praćenje narudžbe):

Usluga isporuke nije izvršena

Na metro stanici, željezničkim stanicama, gradilištima, šumskim parkovima, plažama, građevinama i građevinama koje nemaju određenu adresu.

U slučaju da je težina narudžbe veća od 10 kg, troškovi kurirske isporuke mogu se povećati.

Svi pošiljci su osigurani.

Napominjemo da je komentiranje dostupno.
Samo za registrirane korisnike.

Da biste poslali komentar koji morate izvršiti
Prijavite se ili se prijavite

 • Mogu li naručiti telefonom?

Nalozi se prihvaćaju samo putem stranice nakon registracije.

 • Mogu li vidjeti proizvod i isprobati ga u vašem skladištu?

Ne možete isprobati proizvode jer Ona je na lageru. Nema izložbenog prostora. Možete odabrati proizvod bilo opisom na web stranici ili testiranjem u trgovinama u vašem gradu.

 • Može li operator dodati / kombinirati svoje narudžbe, promijeniti način plaćanja ili isporuku?

To nije moguće kako bi se izbjegle pogreške u verbalnom prijenosu podataka. Možete postaviti novu narudžbu.

 • Kad sam napravio narudžbu, datum prijenosa na isporuku bio je jedan, a kada je potvrdio poziv, operator je nazvao kasniji datum slanja, zašto?

Nalog se daje raditi nakon potvrde i / ili nakon što primimo uplatu na nalog. U ovom trenutku možda postoji kasniji datum isporuke za isporuku.

 • Plaćam za narudžbu, a status na mom računu nije se promijenio, zašto?

Plaćanje nam dolazi u roku od tri radna dana, možemo ga obraditi radnim danom od 9:00 do 18:00 sati. Nakon toga, status narudžbe na vašem računu će se promijeniti na plaćeni.

 • Danas je cijena jedna, a jučer drugačije, zašto?

Cijene na stranicama ažuriraju se dnevno automatski. Stoga je moguće da je jučer cijena za određeni položaj bila veća nego danas i obrnuto. Cijene robe koje su dio Narudžbe koje je potvrdio prodavatelj ne podliježu promjeni, osim ako je drugačije određeno u Ugovoru o ponudi.

 • Zašto plaćena isporuka?

Dostava u trgovinu Beautydepot.ru plaća i ovisi o geografiji isporuke. Za razliku od drugih online trgovina, trošak naše isporuke nije uključen u cijenu svakog proizvoda, stoga, kada naručujemo nekoliko stavki, Kupac štedi još više, stoga nemamo nikakvih ograničenja za minimalni iznos narudžbe, a Kupac može naručiti robu vrijednu 1 rublje.

 • Što je parfem?

Najskuplji i izuzetni proizvod svih parfema - parfema (francuski naziv - Parfum ili Extrait). Parfemi sadrže najveći postotak aromatskog sastava, omjer postotka aromatičnih ulja (20-40%). Duhovi se obično koriste u večernjim satima, na posebnim i svečanim prigodama. Dovoljno je staviti nekoliko kapi na unutarnju stranu zgloba, savijanje koljena, prsa škrinje i vaš omiljeni miris će vas pratiti posvuda, od 6 do 12 sati

 • Što je Eau de Toilette?

Eau de Toilette je otopina alkohola i vode u prosjeku 80-85% s dodatkom aromatskih sastava, najčešće sadrži 4 do 7% eteričnih ulja. Postojanost vode za WC je ograničena od 2 do 4 sata, ali je idealna dnevna opcija za ljetnu vrućinu, uredske i druge situacije kada je jak i nametljiv miris neprikladan. Voda za vodu može se nanijeti ne samo na koži i kosi, već i na odjeći

 • Što je Eau de Parfum / Parfum de Toilette?

Eau de parfum (ili se također naziva toaletni parfem (Eau de Parfum) je proizvod koji se nalazi između parfema i toaleta vode u koncentraciji eteričnih ulja. 8-13% ekstrakt arome u 90% alkohola prisutan je u parfemu Parfemirana voda često se naziva dan parfem, jer zamjenjuje parfem tijekom dana i ostaje na koži do 5 sati.

 • Što je tester?

Ispitivač je izvorna bočica, koju dobavlja proizvođač parfumerijskih proizvoda u kartonskoj kutiji (obično s Tester demonstration / probador) ili bez kutije, neki proizvođači pakiraju testere bez kapice (poklopca) ili s poklopcem. Nema razlike (kvaliteta, trajnost arome, komponenti, itd.) Ispitivača iz glavne varijante

 • Što je berba?

U pravilu, to su mirisi koji su napravljeni prije 5 godina i još mnogo toga. Što je stariji miris, to je veća vrijednost zbirke koju stječe. Zahtjevi za proizvode starine nisu prihvaćeni.

 • Što je selektivna parfumerija?

Proizvođači selektivnih parfema ne ulažu velike promotivne troškove u njihovu promociju, ali su mirisi namijenjeni istinskim ljubiteljima i ljubiteljima parfema. Glavna razlika između tih okusa: to je njihova individualnost, neobična, a što je finog, to je bolje. tj oni se ne sviđaju svi i svi. Također, neke selektivne marke ovisne su o proizvodnji monoaroma, u kojoj je jedna ili druga napomena podignuta na pijedestalu sastava ili je prisutna u jednini. Mirisi selektivne parfume imaju vlastitu bilješku, vlastitu osebujnu osobinu koja vas kuke ili odbacuje.

Balzam za kosu

Puno vam zahvaljujemo na kvalificiranoj pomoći pri odabiru prikladne kozmetike, za iskrenost i dobro poznavanje poslovanja. Zasigurno će se ponovno kontaktirati

Primio je narudžbu vrlo brzo. Hvala vam puno, volio sam sve jako, razumne cijene. Točka izdavanja gotovo je blizu kuće. Naručit ću i savjetovati prijatelje vašu online trgovinu!

Danas sam primio nalog, stigao sam Krasnoyarsk u 1 tjedan, svidio mi se jako puno! Hvala na iskrenom radu i pažnji!

Proizvodi su vrlo dobri! Svi datumi isteka su potrebni, sami fondovi su upravo onako kako ih vidite u opisu. Vrlo je lako pokupiti određeni proizvod, počevši samo od podataka iz kartice stavke! Dostava je vrlo brza: 12. dana sam uzeo parcel u Norilsk (vrijeme isporuke je brzo za udaljenu regiju). Paket je kompaktan, što je važno (mnogi online trgovine šalju ogromnu polupraznu kutiju); integritet robe nije razbijen. I općenito, cijeli posao je vrlo dobro koordiniran, konzultanti su vrlo lijepi i uljudni! :) Upravo sam stavio sve na sve što sam dobio i napunio novu košaru.
Pronašao sam vam savršenu uslugu, vi ste još jedan zahvalni kupac.

Ja sam sretan što sam pronašao takav dućan, sada definitivno vaš klijent za dugo vremena)
Raspon je širok i raznolik i vrlo kvalitetan. rezultat nije dugo dolazio!
naručite treći put i vrlo zadovoljni svojim radom! konzultanti će reći i reći sve, kuriri su pristojni i pravovremeni. Želim vam uspjeh i prosperitet!

Volio sam to! Veliki izbor i povoljne cijene. Zasebno, mnogo hvala djevojkama-savjetnicima i mladom kurirskom čovjeku! Vrlo profesionalno! Hvala vam)

Zahvaljujem vam, izvrsno za rad s trgovinom. Proizvodi isporučeni na vrijeme. Sve bez varanja hvala

Najbolja online trgovina bjeloruske kozmetike! Vrlo sam zadovoljan savjetovanjem voditelja proizvoda, kurirskom uslugom i pravodobnom isporukom! BEST SHOP. Zahvaljujemo se za vaš posao. PREPORUČUJEMO SVIM VAMA SAMO, A KAKO SU CIJENE MOLIMO SVIH!

Vrlo zadovoljan, sve je došlo da sam naredio, sve robe s odličnim rokovima, a isporučeno je sljedeći dan. Uspjeh za vas i prosperitet!

Naložio sam nešto iz serije Belite Hydroeffect. Brzo je poslao nalog. Umjesto obećao 8 dana, došao sam za 4, koji je bio vrlo zadovoljan. Sve miris dobro, uredno zapakirano. Lijepo je to naručiti od tebe.
Želim reći zasebnu "hvala" našoj pošti (odjednom ćete vidjeti ovaj zahtjev)). Molim te, nemojte igrati nogometne pakete. Razbio je malu kapicu šampona, ali to nije utjecalo na šampon - nije izlazio, hurrah, hurrah)

Šampon s lukom "911": pregled, pregled vrsta, sastav i učinkovitost

Prirodni sastojci nalaze se u mnogim lijekovima. Od gubitka kose se primjenjuje luk. Međutim, u svom prirodnom obliku, ima pijani miris koji se dugo ne može isprati. Stoga se danas koristi u obrađenom obliku. Ekstrakt prezentirane biljke počeo se koristiti u proizvodnji šampona. Nedostaje jak miris.

Od domaćih potrošača, šampon s lukom "911" vrlo je popularan. Recenzije alata, njegovih značajki i učinkovitosti bit će razmotrene dalje.

Opće značajke

Danas mnogi ljudi suočavaju se s problemom gubitka kose. Na to utječu mnogi nepovoljni čimbenici. Možda je gubitak kose povezan s ozbiljnijim abnormalnostima u tijelu. Stoga, kada se pojavi takva neprilika, potrebno je konzultirati terapeuta.

Borba s problemom može trajati nekoliko mjeseci ili čak godina. Sve ovisi o razlozima koji su uzrokovali takvo odstupanje. Tijekom liječenja morat ćete odabrati šampon koji će vam pomoći u jačanju korijena. U ovom slučaju, alat ne bi trebao biti preskup.

Zbog toga mnogi kupci preferiraju šampon od luka "911" od gubitka kose. Prije kupnje treba razmotriti recenzije ljudi koji već koriste ovaj alat, kao i mišljenje stručnjaka. Činjenica je da lijekovi ne odgovaraju svakome. Obilježja i naznake šampona od luka će se raspravljati u nastavku.

svjedočenje

Da bi se riješio problem gubitka kose, tvrtka TVINS Tech predstavila je šampon 911 na tržištu. Recenzije ovog alata govore o njegovoj visokoj učinkovitosti. Međutim, dobar rezultat trebao bi se očekivati ​​samo ako je alat ispravno primijenjen. Postoji niz indikacija koje ograničavaju opseg skladbe.

Prikazani šampon preporučuje se za upotrebu s sezonskim gubitkom kose, kao i tijekom trudnoće i laktacije. Ljudi koji su skloni ćelavosti također se potiču na pranje kose ovim sastavom. To će spriječiti probleme u budućnosti.

Šampon će također pomoći ljudima čiji rast kose je spor ili potpuno odsutan. Ako korijeni ne dobiju potrebnu prehranu, prikazani lijek će pomoći povećanju cirkulacije krvi u potkožnim slojevima. To će vratiti lijep izgled kose.

struktura

U raznim izvorima postoji mnogo pozitivnih recenzija o šamponu od luka "911". Sastav predstavljenog proizvoda sadrži mnoge korisne komponente. Stoga se preporuča kao dodatni lijek za alopeciju.

Sastav, za razliku od prirodnih lukova, nema oštar miris. Postoji nekoliko vrsta šampona. One uključuju natrij lauril sulfat. Osim prikazane komponente, alat uključuje niz prirodnih tvari i ekstrakata.

Sastav pored ekstrakta luk također uključuje hmelj, kamilice, breza, kopriva, arnica, zlatni mlinu. Također uključuje i kadulje i zeleni čaj. Takvi aditivi uvode u kompleks vitamina i elemenata u tragovima potrebnih za normalizaciju metabolizma u vlasištu. Jedan od najvažnijih sastojaka je biotin. On je koji ubrzava rast i jača folikule kose.

Akcija znači

Treba napomenuti da predstavljeni alat ima razumnu vrijednost za gotovo sve kategorije kupaca. To potvrđuju i recenzije šampona od luka "911". Cijena alata je oko 120-130 rubalja. (150 ml). Znači prozirno. Ima blago žutu boju. Šamponirajte pjenu dobro. Njegov je trošak ekonomičan.

Ovaj šampon ima složeni učinak. To ne samo da sprečava gubitak kose, već i ubrzava njihov rast. U ovom slučaju, vlasište dobiva dodatnu vlagu. Kvaliteta kose je očišćena. Čak i nakon nanošenja uljne maske, šampon ispire žice visoke kvalitete.

Prisutnost hranjivih tvari u sastavu pridonosi normalizaciji cirkulacije krvi u potkožnim slojevima glave. U tom slučaju, korijeni dobivaju dovoljno hranjivih tvari za njihov razvoj. Struktura kose postaje elastična, sjajna. Kada koristite prikazana sredstva, možete riješiti i problem suhih savjeta. Sastav je pogodan za osjetljivu, suhu kožu.

Postoji nekoliko vrsta šampona od luka. U nekima od njih postoji, uz luk, dodatni sastojak. Na učinkovitost ovih alata svjedoče. Šamponi od luka "911" s paprom, koprivom i bojnom uljem omogućuju svakom kupcu, suočeni s problemom gubitka kose, kako bi ga riješili.

Komponente prisutne u pripravcima sprječavaju mnoge nepovoljne situacije koje mogu biti uzrokovane nedostatkom prehrane korijena, poremećenim metaboličkim procesima. Uz glavni sastojak takvih šampona, što je luka, njihov sastav uključuje učinkovite alate u borbi protiv ćelavosti.

Kopriva, čičakovo ulje i paprika poznati su kao učinkoviti lijekovi tradicionalne medicine. Oni doprinose obnovi strukture kose, ubrzavaju cirkulaciju krvi u potkožnim slojevima, ojačavaju korijenje itd. Ovisno o nepovoljnim čimbenicima koji su uzrokovali tu situaciju, možete odabrati optimalnu vrstu sastava.

Burdock oil

Šampon s lukom "911" s bojnom uljem, recenzije koji ostavljaju kupce, je učinkovit alat. Burdock oil je već dugo poznat kao jedan od najučinkovitijih sredstava u borbi protiv pretjeranog gubitka kose. Ova ljekovita biljka može brzo i učinkovito vratiti pravilnu ishranu korijena.

Ulje čička izglađuje strukturu kose, daje elastičnost kovrčama. Ovaj šampon se preporučuje za upotrebu ako je vlasište suho. Ako su kovrče oštećene bojanjem, toplinskim učincima, prikazani alat bi trebao biti prikladniji.

Nakon primjene šampona, koji se sastoji od luka i bojnog ulja, možete primijetiti povećanje prirodne zasićenosti boje, smanjenje krhkosti i suhoće. Korijeni postaju jaki. Struktura niti postaje prirodna, zdrava. To je učinkovit alat koji u kombinaciji s drugim alatima (maske, balzi) daje visok rezultat.

Crveni papar

Šampon s lukom "911" s crvenom paprom vrlo je popularan. Recenzije o tome predstavili su stručnjaci i kupci u različitim izvorima. Osim luka, sastav šampona uključuje crveni papar. Ovaj ekstrakt omogućuje dodavanje volumena kosi.

Sleeping folikuli probuditi se pod djelovanjem papra. Jačanje krvne žile u hipodermičkim slojevima potiče njihovu dobru prehranu. Kao rezultat, kosa postaje veća. Osim što povećava njihov broj, povećana elastičnost i sjaj kovrče. Koža postaje zdrava. Nered nestaje. Rast kose ubrzava.

Međutim, kada koristite ovaj alat morate strogo slijediti preporuke proizvođača. Ako koža ima ogrebotine, rane ili pukotine, trebali biste dati prednost drugim vrstama šampona u ovoj seriji. Ekstrakt papra može izazvati iritaciju. Ako je koža previše suha, nanesite šampon samo na kovrče. Također, nakon primjene šećera s paprom s lukom, preporuča se bojenje i maske.

kopriva

Potreban je i šampon s lukom "911" s kopriva. Recenzije predstavljenog alata govore o njegovoj visokoj učinkovitosti. Kopriva se koristi za suhu kožu, svrbež. Brod iz ove biljke vraća strukturu kose. Sve pozitivne kvalitete kopriva sačuvane su u šamponu s lukom.

Prezentirani sastav ne samo da sprečava gubitak kose. Brine za skalp. Ako je suho, nadraženo, to je sastav s koprivom koja će vratiti zdravlje epitela. Kopriva učinkovito bori perut, upalu i iritaciju kože.

Šampon vraća kisik, vodu i mineralni metabolizam u tkivima. Istodobno se kapilarni protok krvi ubrzava. Kosa će postati jaka, otporna i elastična. Curls će izgledati zdravo. Njihova je struktura obnovljena duž cijele duljine.

melem

Da biste riješili problem u kompleksu, preporučujemo primjenu šampona od luka i balzam "911". Recenzije stručnjaka kažu o visokom utjecaju liječenja i prevencije pri korištenju takvog pristupa.

Balzam se nanosi na kosu i vlasište nakon primjene šampona. Čini svilenkastu kosu. Rubovi postaju lako češljati. Učinak uporabe šampona u ovom slučaju će biti veći. Poboljšanja možete vidjeti gotovo odmah.

Integrirani pristup podrazumijeva i uporabu ne samo balzama, već i drugih sredstava koja sprečavaju gubitak kose. Bit će potrebno obratiti pozornost na prehranu, različite dodatne postupke. Ako postoje druge abnormalnosti u tijelu koje izazivaju gubitak kose, one će također morati biti eliminirane.

Način primjene

Šampon s lukom "911" iz gubitka kose, čije se recenzije prikazuju u različitim izvorima, pripada kategoriji univerzalnih lijekova. Proizvođač ne daje posebne upute za njegovu upotrebu. Više pažnje treba posvetiti izboru sastava.

Prije nanošenja šampona, kosa će morati navlažiti vodom. Mali dio sredstava ravnomjerno raspoređen na kosi i površini vlasišta. Šampon treba dobru pjenu. Preporuča se utrljati u vlasište. Nakon primjene šampona ostane na trakama najmanje 5 minuta. Nakon toga sapun se isperu s toplom (ne vrućom) vodom.

Primjena šampona može biti dnevno. U nekim slučajevima ljudi kažu da kosa nije isprana dovoljno visoka kakvoća. Tijekom vremena ovaj problem prolazi. Kosa se koristi za šampon, postaje zdrava. Kvalitetno ih oprati nakon tjedan dana primjene nije teško. Ako kosa brzo raste masnoće, nakon primjene šampona od luka, tijekom vremena, potreba za čestim pranjima nestaje.

Pozitivne recenzije

Recenzija šampona od luka "911" iz gubitka niti u većini slučajeva pozitivnih. Mnogi korisnici su primijetili značajno poboljšanje u svojim kovrčama. Možete pronaći izjave da je to najbolji slično sredstvo za gubitak kose.

Kupci napominju da je cijena šampona prihvatljiva. Gotovo svi mogu dobiti. Kvaliteta sastava je visoka. Sredstva nemaju miris lukova. Njegov okus je neutralan. Dobro znači pjene. To smanjuje potrošnju tijekom pranja.

Učinkovitost alata, prema pregledima, iznosi 93%. Istodobno, zavojnice postaju zdrave, stječu prirodnu blistavost i elastičnost. Njihov izgled je uvelike poboljšan. Curls rastu brže. U isto vrijeme, čišćenje kože i kose će biti visoke kvalitete. Pozitivna povratna informacija ukazuje na visoku učinkovitost prezentiranih sredstava.

Negativne recenzije

Postoje i negativni pregledi o šamponu od luka "911" iz gubitka kose. Neki kupci imaju na umu da su se na koži pojavili svrab i iritacija nakon korištenja proizvoda. U tom slučaju, gubitak kose povećao se. To je zbog alergijske reakcije na jednu ili više komponenata pripravka. Takav fenomen je vrlo rijedak.

U nekim slučajevima može se primijetiti recidiv. Nekoliko mjeseci nakon primjene šampona, kovrče postaju lomljive i suhe. U ovom slučaju, problem je zbog odstupanja u tijelu. Potrebno je proći liječnički pregled i uspostaviti izazovni čimbenik.

Kupci također primjećuju da se prezentirani proizvod prodaje u boci od 150 ml. Ova količina nije dovoljna ni za mjesec dana uz dnevno pranje glave. Stručnjaci kažu da kada se pojave negativni učinci korištenja šampona, trebali biste odmah prestati upotrebljavati kada pranje vaše kose.

Preporuke stručnjaka

Šminka s lukom "911" također pružaju stručnjaci. Iskusni dermatolozi, kozmetičari kažu da ovaj alat može uzrokovati nuspojave, alergijske reakcije.

Ako postoji problem gubitka kose, morate ponovno razmotriti svoju prehranu. Mora biti uravnotežen. Svakako unesite u izbornik svježe voće, povrće, bjelančevine, žitarice itd.

Gubitak kose može biti prvi znak ozbiljnih metaboličkih poremećaja. Ako imate sličan problem, trebate kontaktirati liječnika. Možda je potrebno konzultirati terapeuta, endokrinologa ili druge liječnike.

S obzirom na značajke šampona od luka "911", recenzije korisnika i stručnjaka, možemo primijetiti visoku učinkovitost alata.

911 šamponom od luka (za gubitak kose, crvenom paprom i bojnim uljem)

Postoji jedan prekrasan lijek za gubitak kose - luk. Ali nije baš prikladan za upotrebu zbog tihog mirisa. No nedavno se na tržištu pojavila alternativa - šampon s lukom 911. U ovom ćemo članku detaljno razgovarati o tome.

Kada se preporučuje uporaba šampona od luka 911

Vjerojatno nije čovjek koji nikad ne bi naišao na problem gubitka kose. Bez obzira na to, čovjek ili žena. Da bi se riješio ovaj problem, TVINS Tech razvio je šampon 911, koji su uglavnom pozitivni. To zaista sprječava ćelavost i ima mnoge ugodne nuspojave.

Kada se preporuča upotreba proizvoda:

 • S sezonskim gubitkom kose.
 • Za vraćanje gustoće kose tijekom trudnoće i dojenja.
 • Za sprečavanje gubitka kose.
 • Ako je spor ili odsutan rast.
 • Kada kosa gubi prehranu.

Šampon od luka također se može koristiti u kompleksnoj terapiji u liječenju alopecije raznih vrsta.

Ovaj šampon je utjelovljenje poznate maske luk, ali samo to ima ugodan, nenametljiv miris. Također je puno prikladnije za upotrebu, jer nije potrebna dodatna priprema. Postoji nekoliko varijanti ovog lijeka.

Šampon za kosu 911 za gubitak kose

Šampon za kosu 911 za gubitak kose postavljen je kao jednostavan, učinkovit i pristupačan alat. Njegova je učinkovitost uglavnom zbog sastava. Uz natrij lauril sulfat, sadrži mnoge korisne sastojke.

Sastav šampiona od luka 911:

 • Ekstrakt krumpira
 • Košulja
 • hmelj
 • kamilica
 • kopriva
 • Zlatni proso
 • arnika
 • Zeleni čaj
 • kadulja

Proizvod također sadrži kompleks vitamina, među kojima je i biotin (B7). Bez ovog elementa, rast i jačanje kose je nemoguće.

Akcija znači:

 • Sprječava pad.
 • Ubrzava rast.
 • Vlaži vlasište.
 • Čisti kosu.
 • Dodaje kosu sjaja, elastičnost.
 • Rješava problem suhih savjeta.

Prozirni šampon sa svijetložutim nijansama. Konzistencija je prosjek. Pjena dobro, ekonomična potrošnja. Pa ispire kosu, lako se nosi i masnim uljima. Pogodan za osjetljive kože koji su skloni iritaciji i suhoj boli.

911 Šampon s crvenim paprom

Šampon 911 s crvenom paprom kombinira dva najpopularnija sastojka u borbi protiv gubitka kose. Ekstrakt papra doprinosi buđenju neaktivnih folikula kose, čini kosu deblji i veličanstveniji.

Sastav alata:

 • Ekstrakt krumpira
 • Ekstrakt papra
 • Vitamin kompleks
 • kamilica
 • Aloe vera
 • Zeleni čaj
 • kana
 • arnika

Šampon s paprikom ne smije se koristiti ako postoje iritacije, ogrebotine i druge ozljede kože na glavi.

Akcija znači:

 • Borba protiv ćelavosti.
 • Potiče cirkulaciju krvi.
 • Ubrzava rast kose.
 • Probudi se spavaće žarulje.
 • Suši s perutom.

Unatoč činjenici da u sastavu ima paprika, vlasište ne izgara. Konzistencija medija je transparentna. Posebnost proizvoda crvenog papra je da mogu sušiti kosu. Stoga, ako postoji takav problem, možete primijeniti šampon samo na osnovnom dijelu i prekriti savjete s uljem ili balzamom kose. Ili preferiraju sredstva s bojnom uljem.

Šampon od luka 911 s bojnim uljem

Šampon za cipele 911 s bojnim uljem rješava ne samo problem gubitka kose. Djelotvorno ih popravlja, uklanja oštećenja i vraća elastičnost. Ovo je najbolji alat koji se može preporučiti za liječenje suhe, oštećene, obojene kose.

Sastav šampona od luka:

 • Burdock oil
 • Ekstrakt krumpira
 • Vitamin kompleks
 • Ekstrakti ljekovitog bilja

Proizvod s bojnim uljem nježno i nježno čisti kožu i kosu dok ne narušava prirodni zaštitni sloj. Može se koristiti na osjetljivom vlasištu.

Akcija znači:

 • Sprječava gubitak kose.
 • Normalizira metaboličke procese u koži.
 • Uklanja suhoću.
 • Pomaže u rješavanju krhkosti i presjeka.
 • Pruža zdrav izgled i sjaj.
 • Potiče rast kose.

Šampon za čičak je pravi spas kada je kosa oštećena i pada. Jedan alat rješava dva problema odjednom.

Šampon od luka 911: upute za uporabu

Način primjene nema posebne značajke. Alat se upotrebljava na isti način kao i drugi lijekovi šamponi.

Kako koristiti šampon s lukom:

 1. Kosa mora biti navlažena vodom.
 2. Stisnite malu količinu šampona i pecite u dlanove.
 3. Nanesite na vlasište, masažu i isprati.
 4. Ponovno pjena šampon u dlanovima, utrljajte u kožu, ostatke se distribuiraju duž duljine kose.
 5. Držite se 5 minuta.
 6. Isprati toplom vodom.

Ako želite, nanesite bjelanjak od luka, koji je također dostupan u nizu proizvoda. To će poboljšati učinak šampona i olakšati češljanje kosu.

Ako proizvod dođe u oči, isprati s puno vode. Koliko često primijeniti lijek? Svaki put kada operete kosu, bez obzira na to radi li se jednom tjedno ili dnevno. No, s problemom gubitka kose, preporučljivo je operirati kosu ne više od 1 puta za 3 dana.

Cijena šampona od luka 911

Šampon s lukom smatra se proračunskim sredstvom, a mnogo je jeftiniji od mnogih analoga u akciji. Trošak kreće se od 120 do 200 rubalja. U Moskvi je cijena šampona od luka 911 najviša i u nekim ljekarnama čak prelazi 200 rubalja.

Najjeftiniji znači u St. Petersburgu gdje možete kupiti šampon od luka 911 do 140 rubalja po bocu od 150 ml.

Šampon luk 911: recenzije

Moja kosa pada svake jeseni i vrlo je jaka. Mama mi je dugo rekla o šamponu od luka, ali nisam ušla u nju. Tada je vidjela u apoteku i odmah se sjetila. Nakon tjedan dana korištenja dlake na češlju, postalo je znatno manje, a sada su potpuno prestale padati.

Kosa je pala vrlo teško. Za 3 mjeseca koristio sam razne načine. Samo sam pomogao šamponu s lukom da se nosim s problemom i vrlo brzo. I sjajio je kosu. I sve to za takvu smiješnu cijenu.

Kad sam se u mojoj mladosti ispustio, skinula maske iz lukova. Ali miris nakon njih je bio jako dugo i pojavio se svaki put kad mokrete glavu. Kad sam vidio šampon od luka, odmah sam ga uzeo. Djeluje na isti način, možda čak i bolje. Kako mi se činilo, nakon prvog pranja, na češku je ostalo manje kose nego inače.

Osim u tijeku liječenja androgenske alopecije, korišten je šampon od luka. Tricholologist sam popisao popis sredstava koja su preporučljiva za pranje kose. Šampon s lukom bio je najjeftiniji, a budući da sam tako dobro proveo, odabrao sam je. Što je točno pomoglo - ne znam, liječenje je bilo dugo i mnogi su lijekovi korišteni. Ali naviknut sam na šampon i još uvijek ga koristiti s vremena na vrijeme, tako da se alopecija ne vrati.

Imala je velike nade za ovaj alat, ali, nažalost, nije se uklapala. Započela je strašna alergija, osipala kožu. Ali ovo je moja pogreška, morala sam ga unaprijed ispitati, nije prvi put i jako sam alergična. A budući da alat izgleda prilično dobar, dobro se pjeni, miris je lagan.

Upotrijebio sam šampon s crvenom paprom kako bih ubrzao rast kose, budući da praktički ne razvijaju. Oprala joj je kosu 3 mjeseca, postala je mnogo deblja, briljantnija i opće stanje popravilo se, ali nisam vidio vrlo brz rast, samo malo.

Povijest moje kose je jako dugo. Prvo, neuspješno trajanje, zatim dugotrajno liječenje oštećene kose i gubitka kose. Obavila je mesotherapy, medicinske maske, popila razne vitamine. Sapun sa šamponom od luka s bojnim uljem. Šest mjeseci kasnije vratio sam svoje kovrče, ali sada su mi mnogo kraći, morala sam se jako smanjiti. Ali, s druge strane, oni vrlo brzo rastu, mislim, zbog šampona od rajčice.

Šampon s lukom je učinkovit lijek za gubitak kose koji je jednostavan i ugodan za upotrebu. Prodaje se u mnogim ljekarnama, ne zahtijeva recept i ima nisku cijenu. Vrste šampona omogućuju Vam da odaberete najprikladniju opciju, koja se temelji na karakteristikama i stanju kose.